Vișina, remiză albă pe terenul Minerului din Motru

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 14:12 Pregătiri, amicale
Vișina, remiză albă pe terenul Minerului din Motru

Sportul Vișina a încheiat la egalitate, scor 0-0, amicalul susținut vineri, în deplasare, în compania formației din eșalonul secund, Minerul Motru. Tehnicianul grupării din sudul județului, Marcel Ploaie, s-a arătat mulțumit de prestația echipei.

După victoria la scor, contra echipei Viitorul Grădinile, Sportul Vișina a înregistrat un alt rezultat pozitiv în cel de-al doilea amical, de data aceasta în fața unui adversar de nivel superior. Gruparea pregătită de Marcel Ploaie a întâlnit, în deplasare, Minerul Motru. Întâlnirea s-a încheiat cu o remiză albă, la capătul unui joc disputat. Tehnicianul formației din sudul județului a utilizat formule diferite, în cele două reprize, arătându-se mulțumit de evoluția tuturor componenților.

„Am făcut un joc bun”

Antrenorul grupării Sportul Vișina, Marcel Ploaie, spune că s-a edificat asupra primului unsprezece, după cele două amicale susținute. „Am făcut un joc bun, mai ales în a doua repriză, când am avut ocazii clare prin Aria, Priescu, Burcea, suntem mulțumiți după aceste două jocuri. Sper să abordeze meciurile oficiale cu aceeași determinare, agresivitate. Adversarii ne-au pus ceva probleme în prima repriză, dar nu și-au creat ocazii, a fost o dominare la mijlocul terenului. M-am edificat asupra primului unsprezece, dar mai este o săptămână până la meci, între timp se poate întâmpla orice”, a declarat Ploaie.

Sportul Vișina va primi vizita echipei Viitorul Domnești, în primul meci oficial, ce se va disputa,sâmbătă, 1 martie.

Sportul Vișina (prima repriză): Cristică, Căpraru, Mitroi, Militaru, Grigorie, Dumbravă, Cincă, Lascarache, Gruia, Nica, Clipici.
Sportul Vișina (a doua repriză): Cristică (Diaconu), Căpraru, Radu, Mihai Daniel, Grigorie, Lascarache, Cincă, Burcea, Priescu, Aria, Glișcă.

„Am intrat în linie dreaptă cu pregătirile, ce s-a putut face, s-a făcut, nu mai avem nicio noutate la nivel de lot. Mai sunt lucruri de pus la punct în ceea ce privește jocul, dar sperăm să rezolvăm aceste probleme înainte de jocuri”, a declarat tehnicianul Minerului.

Echipa motreană începe sezonul de primăvară și cu indisponibilități, Cosmin Laurențiu a suferit o entorsă la genunchi, Nueleanu are probleme la inghinali, iar Hanu s-a ales cu două coaste fisurate.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 14:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă