Viorel Tănase vrea ca amicalul cu Steaua să se dispute în nocturnă

27 Feb. 2012, 10:38 Pregătiri, amicale
Viorel Tănase vrea ca amicalul cu Steaua** să se dispute în nocturnă

Cel mai important meci amical al Farului din această iarnă, cel cu Steaua București, va avea loc miercuri, iar antrenorul Viorel Tănase și-a exprimat dorința ca jocul să se desfășoare în nocturnă.

Cu ocazia amicalului FC Farul – Steaua, suporterii „marinarilor” îi vor putea vedea la lucru, pentru prima dată în tricoul alb-albastru, pe foștii steliști Sorin Paraschiv și Vali Badea.

De asemenea, contactat telefonic, antrenorul Farului, Viorel Tănase, a declarat că și-ar dori ca meciul cu Steaua să se joace în nocturnă, pentru a avea cât mai mulți susținători în tribunele stadio-nului.

„Întâlnim cea mai titrată și iubită echipă din România. Chiar dacă a părăsit Europa, nu înseamnă că și-a pierdut din valoare, Steaua rămâne Steaua. Este echipa care are avantajul de a avea un patron ce-și permite să cumpere orice jucător dorește și din această cauză Steaua are și cel mai bun lot din România. Pentru FC Farul, meciul cu Steaua înseamnă un test foarte util, în care vom putea vedea potențialul echipei, vom contura un prim lot de 18, ca să nu zic un prim 11. Din câte am înțeles, meciul se va disputa la ora 11.00, însă eu aș vrea ca partida să se joace mai târziu, în nocturnă, pentru a permite oamenilor să vină să vadă acest meci. Până miercuri, se pot schimba multe lucruri”, a declarat Tănase.

Youssouf Kone, ultima achiziție

Tehnicianul Farului a vorbit și despre ultimul transfer reușit de gruparea constănțeană, cel al lui Youssouf Kone.

„Este un jucător despre care mi s-a spus în urmă cu o lună și aș fi vrut să-l văd la lucru încă de atunci, însă abia acum a putut fi transferat. Din ce am discutat cu patronul Giani Nedelcu, știu că el a semnat pe șase luni, urmând ca, la finalul campionatului, să decidem dacă îi prelungim sau nu contractul. Nu știu dacă va reuși să se impună ca titular, pentru că nu îl cunosc deloc, nu știu unde a jucat în ultimul an, dacă a jucat sau cum stă cu pregătirea fizică. De mâine (n.r. – astăzi), îl voi avea la antrenamente și îmi voi putea face o părere”, a precizat Viorel Tănase.

Sursa: Cuget Liber

27 Feb. 2012, 10:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă