Viorel Ion nu mai are răbdare cu unul dintre jucătorii pe care îi are în lot. „E singurul pariu pe care l-am pierdut în viața mea”

Viorel Ion nu mai are răbdare cu unul dintre jucătorii pe care îi are în lot.**

Antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, se declară nemulțumit de mai mulți dintre jucătorii săi, deoarece aceștia nu reușesc să se concentreze pentru a da totul pe teren. În capul listei se află Gabriel Bobe, jucător pe care „Vioară” îl consideră o mare dezamăgire. De la atacantul echipei din Crâng, Viorel Ion așteaptă mai mult, să pună în practică tot ceea ce face la antrenamente, unde, surprinzător, reușește să impresioneze.

Referitor la prestația din partida cu Viitorul Domnești (0-0), antrenorul Gloriei a subliniat faptul că jucătorul sus amintit a lăsat impresia că joacă la echipa adversă. „Nu contează că e meci amical sau oficial, trebuie să te dăruiești și să pui în practică tot ce faci la antrenamente și jocurile școală. Din punctul ăsta de vedere, sunt nemulțumit de mai mulți jucători care au rămas datori, iar dacă, miercuri, vor prinde două minute în partida cu Afumați, vor face banchet. Sunt foarte supărat pe Bobe, singurul pariu pe care l-am pierdut în viața mea. Nu știu așa ceva. Tot aștept de la el. Dacă îl vedeți însă la antrenamente, ce le face colegilor, spuneți că nu e adevărat. Când intră în joc, ați văzut și voi, azi (n.r. – sâmbătă) a jucat la ăia”, a spus antrenorul Gloriei după amicalul de sâmbătă. 

În partida cu Viitorul Domnești, echipa din Crâng a jucat în următoarea alcătuire: Sîrbu – Iordache, Vîrtej, Vlaicu, Ghiță, Dedu, Krausz, Popescu, Danciu, Burlacu, Răduca. Pe parcurs au mai intrat: Preda, Marcu, Dumitrescu, Ioniță, Kopriandszisky, Bobe și Voicu.

Articol și foto de Adi SOARE

 

Pe aceeași temă