Viorel Ion e mulțumit de reacțiile jucătorilor săi la programul de pregătire

21 Feb. 2012, 11:58 Pregătiri, amicale
Viorel Ion e mulțumit** de reacțiile jucătorilor săi la programul de pregătire

Antrenorul formației brăilene Viorel Ion este mulțumit de modul în care reacționează elevii săi în această ultimă etapă de pregătire din această iarnă și consideră că este bine că s-a amânat cu o săptămână startul returului ediției de campionat 2011-2012.

„Pentru noi, această amânare este benefică, din cauza ninsorilor căzute am anulat câteva meciuri amicale și avem acum posibilitatea să recuperăm o parte din terenul pierdut. Sunt mulțumit și de modul în care reacționează jucătorii la programul de pregătire”, a subliniat Viorel Ion.

Pentru că acum timpul permite disputarea unor partide de verificare la Brăila, tehnicianul CF-ului a programat două amicale în această săptămână, primul se va disputa miercuri, de la ora 14.00, pe terenul Chimia, iar parteneră de joc va fi Dunărea Galați, cel de-al doilea sâmbătă dimineață, pe același stadion, dar cu una dintre formațiile din Liga a III-a, Politehnica Galați sau Dunărea Călărași.

În altă ordine de idei, după ce a perfectat actele de transfer pentru Câmpeanu, până miercuri, 22 februarie, data limită pentru perioada de transferări, formația brăileană îi va legitima pe Bucuroiu, Stelian Nicoliță, Pușcașu și Boboc.

Prodan a fost declarat jucător liber de contract, însă până când decizia FRF deveni definitivă, el nu poate fi înregimentat de o altă echipă.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

21 Feb. 2012, 11:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă