Viorel Ion a sunat adunarea la Gloria: „M-am hotărât să creștem jucătorii noștri”

Marius ANGHEL 03 Jul. 2015, 14:34 Pregătiri, amicale
Viorel Ion a sunat adunarea la Gloria:**

Gloria Buzău este una dintre echipele din Liga 2 care, în ciuda problemelor financiare și a insolvenței, a reușit să aibă un lot competitiv pentru nivelul în care evoluează. Viorel Ion a știut cum să-și țină jucătorii aproape, iar pentru noul sezon speră să îi aibă pe toți cei care au încheiat campionatul trecut la dispoziție. Luni, de la ora 16:00, gruparea din Crâng a sunat adunarea. La prima acțiune de după vacanță sunt așteptați și mulți tineri.

„Sunt cu semnul întrebării vreo doi-trei jucători care așteaptă niște răspunsuri de la echipe care, ca potențial, stau mai bine ca noi, dar eu sper să rămână toți jucătorii, să ne axăm pe același lot și să completăm cu cinci-șase copii din Buzău. Deja am luat legătura cu Duțu (n.r. Daniel Ion), cu Bogdan Danciu, cu copiii pe care deja noi îi avem, Bogdan Bălan, Cătălin Andrei, Răzvan Dimian. M-am hotărât să creștem jucătorii noștri, să nu importăm din alte părți, pentru că și noi avem buzoienii noștri!”, a declarat antrenorul Gloriei pentru sansabuzoiana.ro.

Cantonamentul montan s-ar putea face la Predeal

În primă fază, Gloria se va pregăti pe plan local timp de două săptămâni, apoi se va merge timp de zece zile într-un cantonament montan, cel mai probabil la Predeal.

„Vom sta la Buzău până sâmbătă, pe 18, deci două săptămâni de pregătire și reacomodare la efort, după care vom pleca într-un stagiu de pregătire de zece zile. Noi ne-am fi dorit să mergem la Monteoru, la Casa cu Tei, dar nu se poate acolo decât după data de 25. Am discutat cu Dan (n.r. președintele Dan Tulpan) și s-ar putea să plecăm într-una din stațiuni, la Predeal, că-i mai lejer și nu-i chiar așa de aglomerată, dar aștept un răspuns legat de terenurile de joc. Aici este o problemă, unde vom merge în cantonament trebuie să avem terenuri de joc. Predealul ar fi cel mai indicat pentru că ai și Brașovul aproape, poți să desfășori și antrenamente, și jocuri de verificare. Îmi pare rău că n-am reușit să facem rost de bani pentru încă un cantonament în Turcia, a fost extraordinar acolo”, a mai spus Viorel Ion pentru sursa citată.

Marius ANGHEL 03 Jul. 2015, 14:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă