„Vioară” vrea din nou în Turcia. „Ce să faci aici, să alergi prin zăpadă?”

Chiar dacă abia s-a luat vacanță, conducerea Gloriei Buzău face deja planuri pentru perioada de pregătire din această iarnă.

Una dintre variantele luate în calcul și totodată cea mai bună, privind efectuarea cantonamentului, o reprezintă Turcia, acolo unde echipa din Crâng a fost și în vară. Pe lângă condițiile oferite, un alt argument pentru care ,,Vioară” ar opta pentru un stagiu de pregătire centralizată în Țara Semilunei este și unul de ordin financiar. Asta în contextul în care costurile s-ar ridica la 12.000 de euro, cu 5.000 mai puțin față de cât a plătit clubul pentru cantonamentele efectuate iarna trecută la Poiana Pinului și Monteoru.

,,Sunt adeptul unui cantonament afară, deoarece este mai avantajos și din punct de vedere financiar. De condiții nici nu mai vorbesc. Ai la dispoziție terenuri, nu zăpadă, autocar în fața hotelului, all-inclusive, echipament spălat și adus la ușă, iar de adversari pentru amicale nici nu mai spun. Bineînțeles, vom merge acolo și dacă ne vor primii oamenii pe aceeiași bani ca astă vară. Dacă nu, nici nu vom face cantonament în țară. Ce să faci aici, să alergi prin zăpadă? Ă‚sta nu mai e cantonament! Vom sta aici și vom alerga prin Crâng”, a declarat tehnicianul grupării din Buzău.

,,Vioară” a ținut însă să precizeze că, în eventualitatea plecării în cantonamentul din Turcia, contravaloarea acestuia nu va fi achitată cu bani publici, ci de la omul de afaceri Florin Zega. ,,Pentru liniștea celor înscriși la masa credală, nu vom merge pe banii Primăriei. Când Florin Zega ,pe care mă zbat să-l readuc lângă mine, a venit să-i cunoască pe băieți, i-am spus despre proiectul nostru. În acel moment a spus clar: ”.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă