„Vioară” n-a renunțat la gândul unui cantonament în Antalya: „Voi vorbi cu doi-trei sponsori”

Marius ANGHEL 03 Feb. 2015, 14:09 Pregătiri, amicale

Condițiile precare de pregătire de care se lovește Gloria Buzău în această iarnă l-a determinat pe antrenorul Viorel Ion să își dorească din nou să plece cu echipa în Turcia. După un prim cantonament desfășurat la Sărata Monteoru, formația din Seria I a Ligii 2 ar putea efectua al doilea stagiu de pregătire în Antalya, însă totul ține de găsirea unor sponsori care să suporte costurile acestei deplasări.

„Tot îmi doresc să plecăm 10 zile în Antalya și voi vorbi cu doi-trei sponsori, poate ne achită și nouă această deplasare. Ar fi extraordinar, acolo vom avea jocuri de verificare, terenuri bune de antrenament. Ar fi vorba de perioada 6-16 februarie, ne-am întoarce cu 12 zile înainte de reluarea campionatului”, a declarat, pentru sansabuzoiana.ro, antrenorul Viorel Ion. Gloria Buzău a fost în Turcia și vara trecută.

Viorel Ion, gol în testul cu Selecționata Pogoanele/Căldărăști

Altfel, sâmbătă, pe sintetic, Gloria a disputat un meci amical cu o Selecționata Pogoanele/Căldărăști, scor 8-2.

Cum amicalul din weekendul trecut cu Înainte Modelu a picat, oficialii Gloriei au fost nevoiți să găsească un adversar contra căruia să-și vadă jucătorii la treabă. „Vioară” n-a riscat însă deloc și i-a menajat pe Dedu, Marcu, Dăniță, Bobe și Tigoianu.

A rezultat un prim „11″ în care și-au făcut loc tinerii Ioniță și Mitu, dar și „clasici” precum Vlaicu, Cl. Dumitrescu și Pălimaru. Surpriza cea mare a venit însă după pauză, când pe teren au intrat și cei trei antrenori: principalul Viorel Ion (47 de ani) și secunzii Romică Bunică (41 de ani) și Marian Roșu (44 de ani)! Evident, scorul n-a contat – s-a terminat 8-2, cu „duble” semnate de Pălimaru și Bălan și completate de reușitele lui Ghiță, Burlacu, Răduca și… Viorel Ion!

„Sunt bucuros că am făcut alegerea asta! Tot pe sintetic jucam și dacă mă duceam la Călărași, plus drumul dus-întors. Am ales o selecționată din Pogoanele și Căldărăști, niște copii care azi (n.r. sâmbătă) s-au luptat și ei cât au putut și per ansamblu sunt mulțumit de antrenament, unul reușit. O parte din jucători nu au intrat, i-am menajat că au probleme și n-am vrut să se agraveze de la teren. Am ales să jucăm și noi pentru că trebuia să facem mai multe schimbări și nu în ultimul rând am vrut să facem și noi puțină mișcare”, a declarat, citat de sansabuzoiana.ro, Viorel Ion la finalul jocului.

Marius ANGHEL 03 Feb. 2015, 14:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă