„Vioară” laudă Mioveniul după meciul direct: „Dacă ar fi jucat în seria noastră ar fi promovat la pas”

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 11:31 Pregătiri, amicale

Amicalul de la Curtea de Argeș cu CS Mioveni, scor 0-2, i-a oferit antrenorului Gloriei Buzău, Viorel Ion, răspunsurile la mai multe întrebări cu o săptămână înaintea primului joc oficial al anului, de la Dorohoi.

„Mioveniul este o echipă foarte bună, cred că dacă ar fi jucat în seria noastră ar fi promovat la pas! În ca­zul nostru s-a cunoscut că ne-am antrenat numai pe sintetic. Îmi pare bine că ne-am dus să jucăm acest meci, a fost un test util, care ne-a arătat unde ne aflăm. Nu pot spune că nu m-a interesat rezultatul, dar poa­te altfel ar fi stat lucrurile fă­ră acel penalty dat lor în startul partidei și dacă aș fi putut con­ta pe Dedu, Dăniță și Ghi­nea, cu toții răciți”, a declarat, pentru sansabuzoiana.ro, Vi­orel Ion după jocul de sâmbătă.

Altfel, Gloria a bifat încă un transfer de ultim moment, și tot de la Unirea Slobozia. După ­mij­locașul Marius Drăguț, în Crâng a ajuns și tânărul fundaș central Ionuț Hristian (18 ani), care a evoluat în nouă partide pentru echipa ialomițeană în prima parte a campionatului.

În prima etapă a acestui an, cea de-a 17-a a Ligii 2, Gloria Buzău joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la FCM Dorohoi.

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 11:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă