„Vioară”, dezamăgit de Bobe: „Joacă fotbal de curtea școlii și nu o să înțeleagă niciodată asta”

La finalul partidei amicale cu CF Brăila, disputată pe teren propriu și pierdută la limită (2-3), antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, s-a arătat extrem de nemulțumit de unul dintre jucătorii săi. Cel vizat a fost atacantul Gabriel Bobe, introdus în repriza secundă și despre care tehnicianul grupării din Crâng a declarat că nu vrea să înțeleagă cum trebuie jucat fotbalul.

,,Se conturează o echipă bună, dar, din păcate, mai sunt și jucători care s-au născut talent și vor să moară speranță. Este vorba despre Bobe, care joacă fotbal de curtea școlii și nu o să înțeleagă niciodată”, a punctat ,,Vioară”.

Referitor la meci, antrenorul echipei buzoiene a spus că a fost unul bun iar în prima repriză, când au jucat titularii, Gloria și-a depășit adversara, dar a fructificat doar două dintre ocaziile create. ,,Una peste alta a fost un meci și totodată un antrenament destul de bun. Din păcate, noi am luat-o invers cu pregătirea, deoarece am început cu partidele amicale. Nu m-a interesat rezultatul acestui joc, fiindcă altfel nu mai făceam atâtea schimbări”, a mai adăugat Viorel Ion.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă