Vin rezultatele la Olimpia. Sătmărenii au câștigat ușor întâlnirea cu Șoimii Pâncota

Marius ANGHEL 10 Feb. 2015, 18:23 Pregătiri, amicale
Vin rezultatele la Olimpia.** Sătmărenii au câștigat ușor întâlnirea cu Șoimii Pâncota

Formațiile ce s-au întrecut astăzi pe sinteticul de la Șega își reiau în aceeași zi parcursul în liga secundă, însă diferențele au fost evidente în favoarea trupei lui Tiberiu Csik. Mai omogenă și într-o formă sportivă mai bună, Olimpia Satu Mare a câștigat cu 3-1 amicalul în fața „șoimilor” din Pâncota, care încă se caută în special pe faza de construcție și finalizare a jocului.

Tabela s-a modificat relativ repede, după 12 minute de joc, când Bic a centrat de pe stânga, defensiva gazdelor nu s-a poziționat bine, iar Cădar a marcat la colțul scurt. Restul primei părți a fost destul de echilibrat, cu pâncotanii atacând în gol până în minutul 36. Atunci, Heil l-a faultat în careu pe Dragalina, însă același mijlocaș ofensiv al „alb-negrilor” șutat peste poartă de la punctul cu var. Înainte de pauză, Rus și Bic l-au remarcat pe Pașcalău, așa că vizitatorii au trebuit să se mulțumească cu avantaj minim.

Repriza secundă a fost ceva mai animată, cu echipa vizitatoare având mai mult inițiativa în la 25-30 de metri de buturile adverse. S-a făcut 0-2 după un contraatac șnur pornit de Bujor, continuat de Feier cu o pasă decisivă către Munteanu, care a înscris în dreapta lui Irimia de la 14 metri. Feier s-a mai jucat cu alte două ocazii importante în careul advers, Irimia fiind de fiecare dată la post. Însă, în minutul 77, veteranul din poarta „șoimilor” a trebuit să se recunoască învins de parabola din lovitură liberă a lui Iuhas: 0-3.

Finalul a aparținut clar gazdelor, revitalizate de intrarea lui Bebe Mitu. Fostul mijlocaș al lui Panathinaikos a transformat în gol penalty-ul acordat la căderea lui Bulzan de lângă Burlacu, dar l-a mai și întrebuințat pe Fila cu un șut cu efect de la 15 metri. Meciul s-a încheiat cu un gol anulat pe motiv de offside la Burian.

Șoimii Pâncota: Pașcalău (46 Irimia) – Maghici (70 Pantea), Lung (46 Suciu), Traore, Siminic (72 Dubeștean) – Gavrilescu (58 Sălăjan), Issa (74 Polgar), Fl. Cuedan (74 Huțanu), Gîlcă (46 Bulzan) – Dragalina (76 D. Mitu) – Voinea (46 Burian).

Olimpia Satu Mare: Fila – Burlacu, Mureșan (46 Ioniță), Heil, Iuhas – Cădar (46 Rus), Onicaș (46 Schwarzkopf), Villand (46 Micaș), Bic (46 Munteanu) – Selagea (46 Feier), Faur (46 Bujor).

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Feb. 2015, 18:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă