Viitorul joacă marți cu Dinamo Brest

20 Feb. 2012, 15:26 Pregătiri, amicale
Viitorul joacă marți** cu Dinamo Brest

Liderul Seriei I a Ligii a II-a, FC Viitorul Constanța, își continuă seria meciurilor de verificare în cantonamentul din Antalya. După ce și-au prelungit cu o săptămână șederea la Belek în urma amânării startului returului, elevii lui Cătălin Anghel vor întâlni, marți, formația bielorusă de primă ligă Dinamo Brest. Întâlnirea este programată de la ora 19.00.

După înființarea campionatului Belarusului, în 1992, Dinamo Brest a evoluat doar în prima ligă a întrecerii interne. Cea mai mare performanță din istoria clubului a fost atinsă în 2007, când a cucerit Cupa Belarusului.

Pentru FC Viitorul va fi a cincea întâlnire din cadrul celui de-al doilea stagiu de pregătire din Turcia. Formația constănțeană a înregistrat până acum următoarele rezultate: 1-3 cu Dinamo București, 1-1 cu FC Neftehimik Nizhnekamsk, 0-3 cu FC Vaslui și 1-1 cu Kuban Krasnodar.

FC Viitorul va reveni în țară sâmbătă și va susține ultimul meci de verificare în Antalya pe 24 februarie, cel mai probabil împotriva formației ucrainene de primă ligă PFK Olexandria.

Sursa: Academia Hagi

20 Feb. 2012, 15:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă