Viitorul întâlnește Tavria Simferopol în finala mică a „Antalya Trophy Cup”

01 Feb. 2012, 16:50 Pregătiri, amicale

FC Viitorul Constanța va susține, vineri, de la ora 15.00, la basa sportiva Calistra, ultimul meci de verificare în stagiul de pregătire din Antalya. Jucătorii pregătiți de Cătălin Anghel vom înfrunta pe Tavria Simferopol, formație care ocupă poziția a 7-a la jumătatea întrecerii primei ligi din Ucraina. Tavria Simferopol este prima campioană a Ucrainei (în 1992), iar palmaresul său mai include o Cupă a Ucrainei (2010).

FC Viitorul și Tavria Simferopol se întâlnesc în „finala mică” a competiției „Antalya Trophy Cup”, după ce au încheiat pe locul secund faza grupelor. FC Viitorul a învins pe Obolon Kiev (3-0) și a pierdut cu FK Qabala (0-1), în vreme de Tavria a dispus de U. Cluj (3-1) și a cedat în fața lui NK Split (0-1). Finala mare a competiției și-o dispută NK Split și FK Qabala.

FC Viitorul și-a continuat în ultimele trei zile seria antrenamentelor duble, cu o ședință exclusiv fizică și o alta tehnico-tactică. Din fericire, programul supraîncărcat de la Belek nu s-a lăsat cu urmări medicale, niciun jucător confruntându-se cu accidentări serioase.

Sursa: Academia Hagi

01 Feb. 2012, 16:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă