Viitorul Axintele face reunirea pe Acumulatorul

07 Jan. 2012, 15:09 Pregătiri, amicale
Viitorul Axintele face reunirea** pe Acumulatorul

Una din noile promovate în actualul campionat al Ligii a III-a este formația ialomițeană Viitorul Axintele. Antrenată de Ion Nica, echipa ialomițeană a rulat un număr impresionant de jucători în turul campionatului, peste 30 la număr. Rezultatele bune din a doua parte a turului au ajutat echipa să ocupe locul 11 după 15 etape disputate în Liga a III-a.

Returul se anunță pe viață și pe moarte pentru echipa ialomițeană în condițiile în care locul 11 este primul retrogradabil la finalul actualei ediții de campionat. Schimbări majore vor avea loc în lot, după ce în momentul de față s-a renunțat la un număr destul de mare de jucători. Dacă Ibe, Bonciulescu sau Stoian au plecat încă din tur, iar Grecea s-a retras, în schimb s-au reziliat contractele jucătorilor Vintilă, Pascale, Al. Radu, Fl. Păun și Ov. Trandafir. Atacantului Coropcă i s-a anulat împrumutul de la Oțelul Galați înainte de termen, în timp ce Petrică Ungureanu (foto) și Ionică au fost puși pe lista de transferuri.

Reunirea echipei ialomițene va avea loc pe 9 ianuarie la ora 14,30 pe arena Acumulatorul de lângă șoseaua de centură a Bucureștiului, prilej cu care sunt așteptați o serie de jucători noi care să ajute echipa în tentativa de evitare a retrogradării.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

07 Jan. 2012, 15:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă