VIDEO! Unirea Slobozia a învins Conpet Cireșu dintr-un penalty primit în minutul 93

Marius ANGHEL 03 Feb. 2013, 13:02 Pregătiri, amicale
VIDEO! Unirea Slobozia a învins Conpet Cireșu** dintr-un penalty primit în minutul 93

Sămbătă dimineață, pe Arena Prefab din Modelu a avut loc cel de-al treilea meci de verificare jucat în această iarnă de Conpet Ciresu, adversara brăilenilor fiind echipa de liga secundă Unirea Slobozia. După ce a învins cu 4-3 pe juniorii A de la Gloria Buzău și cu 4-1 pe CF Brăila, gruparea antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan s-a văzut nevoită să părăsească învinsă terenul sintetic de la Modelu acolo unde s-a jucat partida cu Unirea Slobozia. Scorul final a fost de 2-1 (1-1) în favoarea divizionarei secunde, grație unui gol marcat din penalty în minutul 93 al disputei!

Ialomițenii au fost primii care au marcat în minutul 8, prin Mihalcea, cel care a șutat foarte bine din careul brăilean și l-a învins pe Stoica, deși era talonat îndeaproape de Stănciulescu: 1-0! Unirea Slobozia a condus pe tabela de marcaj doar până în minutul 16, atunci când în urma unui presing a lui Costache, acesta a fost faultat în careu de unul dintre fundașii centrali ai Unirii, iar Pavel a restabuilit egalitatea în urma penalty-ului acordat: 1-1! Până la finalul primei reprize ocaziile de gol au alternat la ambele porți, dar niciuna dintre cele două formații nu a reușit să puncteze. Au irosit ocazii bune de a marca Ghe. Viorel (min. 36), Mihalcea (min. 33) și Roșu (min. 39) de la Unirea Slobozia, iar Costache (min. 22), Nanu (min. 30) și Stănciulescu (min. 38) au ratat ocazia de a aduce în avantaj gruparea brăileană.

   După pauză, cei care construiesc mai mult sunt elevii antrenați de Vasile Darie și Ionel Ivan, care ratează alte trei mari situații de a prelua conducerea pe tabela de marcaj, prin Coman (min. 60), Crăciun (min. 74) și Techiu (min. 86), în timp ce ialomițenii nu și-au mai creeat vreo ocazie notabilă de a marca la poarta brăileană! A venit apoi faza din minutul 93, în urca căreia Unirea Slobozia a marcat golul victoriei: Stănciulescu s-a împiedicat practic de Ghe. Dumitru în suprafața proprie de pedeapsă, iar tot același jucător a transformat penalty-ul acordat: 2-1!

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

  La finalul partidei de la Modelu, antrenorul brăilean Vasile Darie ne-a declarat: „Având în vedere aspectul jocului, cred că meritam în final cel puțin un rezultat de egalitate, lucru recunoscut cu sportivitate și de oficialii gatzdelor! Dar în ciuda faptului că am pierdut, un joc amical până la urmă, sunt mulțumit de atitudinea foarte bună în teren a băieților mei care m-au mulțumit și prin felul în care au jucat. Una peste alta a fost un antrenament foarte reușit, pe care Conpet Cireșu l-a făcut în compania unui adversar de liga a doua!”– a spus Vasile Darie, antrenorul principal de la Conpet Cireșu.

În partida cu Unirea Slobozia, cei de la Conpet Cireșu au avut următoarea alcătuire: Stoica – Coman, Cheleș, Stănciulescu, Ghisman – Costache, Vârlan, Crăciun – Nanu, Radu, Pavel. Imediat dup pauză au mai intrat: Tudor (în poartă), Grozea, M. Bosoi, M. Gheorghe, Preda, Techiu, Cireadă și Nicolae Viorel (jucători de câmp).

Următorul meci amical pentru Conpet Cireșu, va avea loc miercuri 6 februarie, tot în deplasare, pe terenul echipei de liga a treia Rapid Fetești.

Lovitură liberă Gigel Costache:

Pavel pentru 1-1:

Articol scris de Marcel Sânpetru

Foto și video: FB Conpet Cireșu

Marius ANGHEL 03 Feb. 2013, 13:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă