VIDEO! Un nou egal cu elvețienii pentru ALRO

09 Feb. 2012, 19:12 Pregătiri, amicale

Remiză pentru Alro în ultimul amical al stagiului de pregătire din Antalya. Echipa slătineană a încheiat cu scorul de 2-2 partida susținută în compania elvețienilor de la FC Winterthur. Ene și Crețu au punctat pentru echipa aflată sub comanda lui Daniel Mogoșanu.

Aluminiștii au susținut în această după-amiază al treilea meci amical consecutiv în tot atâtea zile la Belek. Condusă pe tabelă după prima repriză a întâlnirii cu FC Winterthur, formația slătineană a restabilit egalitatea la un sfert de oră de la reluare prin reușita lui Daniel Ene. Ocupanta locului zece în divizia secundă a campionatului din Elveția a trecut din nou în avantaj, însă cu cinci minute înaintea ultimului fluier Alro a punctat pentru 2-2. Introdus în teren în pe finalul partidei, Andrei Crețu a înscris golul prin care echipa locală a încheiat neînvinsă seria jocurilor de verificare din Antalya.

O victorie și două rezultate de egalitate reprezintă bilanțul aluminiștilor în amicalele susținute în Turcia. Lotul grupării de eșalon secund revine mâine în țară. Până la startul returului de campionat, elevii lui Mogoșanu au programate și alte partide de pregătire, în compania unor formații precum CSM Râmnicu Vâlcea sau FC Caracal.

Alro Slatina: Bănică, Pasăre, Răducu, Grosu, Stoica, Vigariu, Quist, Coman, Boboacă, Stoianof, Crăciun. Au mai evoluat: Savu, Velcovici, Săceanu, Stancu, Precup, Sergiu Popescu, Ene, Boroiban, Crețu.

VEZI pe Olt TV despășurarea LIVE a meciului

09 Feb. 2012, 19:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă