VIDEO | Sepsi, înfrângere drastică în primul amical. Reunită miercuri, echipa din Sfântu Gheorghe a luat șase goluri de la Viitorul

Marius ANGHEL 24 Jun. 2016, 17:38 Pregătiri, amicale

Reunită miercuri la stadionul din Sfântu Gheorghe, echipa Sepsi OSK, nou-promovată în Liga 2, a avut astăzi, 24 iunie, la aproape două zile distanță, programat primul meci amical din această perioadă de pregătire de vară. Gruparea din Covasna n-a putut respinge șansa de a juca un meci test cu Viitorul lui Gheorghe Hagi, astfel că s-a deplasat vineri dimineață la Brașov, pe stadionul „Carpați”, acolo unde și-a măsurat forțele cu echipa de Liga 1.

După o primă repriză destul de echilibrată, Sepsi OSK s-a înclinat în cele din urmă în partea secundă a amicalului, atunci când a folosit mai mulți juniori sau jucători veniți în probe, Viitorul reușind să se impună cu un sec 6-0. La încheierea primul stagiu de pregătire din această vară, echipa constănțeană a punctat prin Ionuț Vînă (34), Bogdan Țîru (50), Florin Purece (610, Gabriel Iancu (78, 84) și Aurelian Chițu (82).

A fost un test, în ciuda rezultatului final, foarte bun pentru nou-promovata din Sfântu Gheorghe, care știe la ce nivel se află înainte de startul pregătirii. „A fost un antrenament fizic foarte bun pentru noi. Au fost doua reprize total opuse, era și normal, mai ales că în a doua parte au jucat mai mulți juniori, jucători veniți în probe și ne-a fost destul de dificil în fața adversarului din Liga 1. Nici cu partea de pregătire nu suntem puși la punct, având în vedere că abia miercuri ne-am reunit. Valoarea celor de la Viitorul nu poate fi pusa la îndoială”, a spus, pentru Liga2.ro, Valentin Suciu, antrenorul echipei Sepsi.

Sepsi a început meciul cu următorul „11”: Bogdan Căucă – Paul Chiș, Vasile Mihăieș, Răzvan Damian, Andrei Țepeș, Marius Burlacu, Szilard Mitra, Alexandru Țuțu, Dragoș Ivan, Robert Jakab, Daniel Ene. În repriza secundă au intrat: Eduard Preda – Alexandru Neagoe, Zsolt Tanko, Răzvan Loghin, Răzvan Itites, Paul Man, Cristian Cocan, Zsombor Vereș, Roland Libarics, Alin Babei.

FC Viitorul i-a utilizat pe: Rîmniceanu (Tordai 31; Buzbuchi 65) – R. Benzar (Hodorogea 46), Rădoi (Țîru 46), Carp (Boli 46), Mitache (Cr. Ganea 31; Perju 62) – Filip (Dani Lopez 46), Nedelcu (Brandan 46), Rz. Marin (Purece 46) – Vînă (G. Iancu 46), Cioablă (Aur. Chițu 46), Al. Stoica (Cruceru 46).

24 de jucători prezenți la reunire

Cât privește stagiul de pregătire al echipei Sepsi OSK, covăsnenii s-au reunit miercuri cu 24 de jucători în lot, dintre care opt veniți în probe. Alți cinci jucători sunt încă în vacanță și urmează să se alăture lotului de luni. Până pe 6 iulie se vor pregăti pe plan local, la stadion, urmând ca din această dată și până pe 16 iulie să se meargă într-un cantonament centralizat în stațiunea Covasna.

De partea cealaltă, imediat după amical, FC Viitorul a revenit la Constanța, pentru echipa lui Hagi urmând alte două stagii de pregătire. Primul este programat în intervalul 27 iunie – 8 iulie în Polonia, iar cel de-al doilea în perioada 8-15 iulie în Austria. În cele două cantonamente FC Viitorul va susține opt meciuri de verificare.

Foto și video: Academia Gheorghe Hagi

Marius ANGHEL 24 Jun. 2016, 17:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă