VIDEO | SC Bacău s-a impus pe Areni în amicalul cu Rapid

Marius ANGHEL 15 Aug. 2015, 00:29 Pregătiri, amicale

Rapid CFR Suceava și SC Bacău s-au întâlnit joi după-amiază într-un meci de pregătire pe stadionul Areni. Partida, una deosebit de echilibrată, s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea echipei vizitatoare.

După o primă mare ocazie de gol irosită de gazde prin noul venit Enciu, oaspeții au deschis scorul în minutul 27 prin Pavel, care a catapultat mingea în vinclul porții apărate de juniorul Niga. Scorul pauzei avea să fie însă 1-1, Enciu finalizând o acțiune personală cu un șut printre picioarele goalkeeper-ului advers.

Intrați pe teren în repriza secundă cu o formulă de echipă schimbată în totalitate, sucevenii s-au văzut conduși din nou pe tabela de marcaj după o oră de joc, atunci când băcăuanii au executat o lovitură liberă prin Mihăchioaie, iar mingea respinsă în față de Pascal a fost reluată în plasă, din apropiere, de Ignea. 2-2 s-a făcut în minutul 75, după ce Golofca a fost faultat în suprafața de pedeapsă adversă, iar ex – dorohoianul Sandu a punctat cu siguranță de la punctul cu var. Golul victoriei pentru SC Bacău a venit tot dintr-un penalty, executat de Adăscăliței.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul amical

Rapid Suceava (repriza I): Niga (Hînțăscu) – Bălan, Sfrijan, S. Ciobanu, Semeghin – Jitariuc, Onciu, Apostol, Vrabie – Negru, Enciu.
Rapid Suceava (repriza a II-a): Hânțăscu (Pascal) – Strugariu, Ferariu, Sava, Bîgu – Vornicu, Gheorghiciuc, Sumanariu, Golofca – Rotaru, Sandu.

Următorul meci de pregătire pentru formația pregătită de Bogdan Tudoreanu va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul nou promovatei în eșalonul secund Bucovina Pojorâta.

Până pe 29 august, când se va produce debutul sezonului oficial, rapidiștii mai au programate jocuri test pe 18 august, cu Bucovina Pojorâta, pe teren propriu, pe 20 august, cu Cetatea Târgu Neamț, pe Areni și pe 22 august în deplasare, cu SC Bacău.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Video și foto: Gazeta de Suceava
 

Marius ANGHEL 15 Aug. 2015, 00:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă