VIDEO Rapidiștii au pierdut amicalul cu SC Bacău după ce au condus în două rânduri

Marius ANGHEL 11 Aug. 2014, 14:05 Pregătiri, amicale

În al patrulea meci de pregătire din această vară, FCM Suceava a pierdut pe Areni în fața colegei din eșalonul secund SC Bacău cu scorul de 2-3, după ce a condus în două rânduri, cu 1-0 și 2-1. Elevii lui Bogdan Tudoreanu au făcut o primă repriză bună și au deschis scorul în minutul 24 prin atacantul Marius Matei, dar cinci minute mai târziu oaspeții au restabilit egalitatea. La pauză a fost 2-1, grație unui penalty scos de Marinkovici și transformat de Bălan. La șapte minute după reluarea jocului, băcăuanii au egalat prin Curliuc, iar cinci minute mai târziu au stabilit scorul final, 3-2, din penalty.

„Am făcut o primă repriză bună, cu un joc apropiat de ce ne dorim în campionat, cu ocazii și o posesie bună. În partea a doua am făcut multe schimbări, și asta s-a văzut în joc, unii din jucători având un randament slab, motiv pentru care am și renunțat la doi dintre ei, mai exact la Claudiu Ionescu și Claudiu Jitaru. Am luat două goluri pe greșeli personale și unul din penalty. Pot să spun că sunt mulțumit de jocul din prima repriză, dar mai avem de pus la punct unele probleme și cred că avem timp să lucrăm în cele două săptămâni rămase până la începerea sezonului”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Au renunțat la Claudiu Ionescu

Referitor la despărțirea de Claudiu Ionescu (foto mic) după acest meci, tehnicianul sucevean a adăugat că acesta nu se pliază pe sistemul echipei, nu respectă sarcinile de joc și este individualist, iar în plus stă prost la capitolul fizic și nu poate să reziste o repriză la intensitate maximă. „Am tot încercat să-i găsim un loc în echipă, dar nu poate să ne ajute în acest moment cu nimic. Nu are capacitate de efort, nu duce mai mult de 30 de minute într-un meci, iar pe deasupra este și indisciplinat din punct de vedere tactic. Nu își asumă nicio sarcină de joc”, a spus Tudoreanu.

FCM Suceava a evoluat în prima repriză în formula: Rohețchi, Bălan, Velescu, Plecanciuc, Semeghin, Bîgu, Apostol, Sumanariu, Cerlincă, Marinkovici și Matei, iar în partea a doua cu Pascal, Bălan, Ferariu, Plecanciuc, Semeghin (’60 Spătar), Golofca, Burcea, Sumanariu, Jitaru, Matei și Claudiu Ionescu.

Miercuri, sucevenii vor juca pe Areni, de la ora 18.00, cu Bucovina Pojorâta. 

Sursa: Monitorul de Suceava
Foto și video: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 11 Aug. 2014, 14:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă