VIDEO – Rapid, Teatru de Comedie. Giuleștenii au jucat două minute fără portar în amicalul cu FC Voluntari

Marius ANGHEL 24 Feb. 2014, 14:54 Pregătiri, amicale
VIDEO - Rapid, Teatru de Comedie.** Giuleștenii au jucat două minute fără portar în amicalul cu FC Voluntari
  • Rapid a câștigat sâmbătă amicalul cu FC Voluntari, scor 2-0 prin reușitele lui Cătălin Păun (53) și Daniel Niculae (73).
  • Giuleștenii vor evolua în primul meci din sezonul de primăvară sâmbătă la Bacău (sâmbătă, ora 11:00, TVR 3).
  • La partida cu FC Voluntari a fost prezent și tehnicianul moldovenilor, Viorel Tănase. Fostul căpitan al Oțelului a vrut să-și urmărească viitorul adversar

Nicio zi fără surprize la Rapid. La începutul reprizei secunde din meciul-test cu FC Voluntari s-a petrecut un moment comic pe arena din Giulești. Rapidiștii au avut lovitura de începere, s-au grăbit să inițieze un atac, dar nu și-au dat seama că evoluează în zece oameni. Cine lipsea? Portarul! Cei mai atenți au fost fundașii centrali, Păun și Blanc, care au sesizat că nu mai au pe nimeni în spate! Au ridicat mâna, i-au arătat arbitrului că echipa nu are portar, iar meciul nu poate continua. Ce se întâmplase de fapt.

Vlad Gordin (27 de ani), goalkeeper-ul care apărase în prima repriză, a fost lăsat la vestiare, iar în locul lui trebuia să intre francezul de origine marocană Yassine El Kharroubi (23 de ani). Acesta din urmă însă s-a așezat pe bancă pentru că nu l-a anunțat nimeni că trebuia să intre în teren. Marele său noroc a fost că era dezechipat și aștepta momentul în care urma să-l schimbe pe Gordin. Titularul rămăsese însă la cabine. Cei 5.000 de spectatori s-au distrat copios pe seama gafei comise de banca tehnică a giuleștenilor.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 24 Feb. 2014, 14:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă