VIDEO | Petrolul are 26 de jucători în cantonamentul de la Brașov. Amicalul cu ASA Târgu Mureș a fost anulat

Nou-promovata în Liga 3 Petrolul Ploiești și-a început de ieri, 26 iulie, cele zece zile de cantonament de la Brașov. „Găzarii” au în lot 26 de jucători, după ce antrenorul Octavian Grigore a renunțat înainte de plecarea în județul vecin la patru componenți ai lotului pe care s-a bazat încă de la reunire.

La Brașov, sub comanda staffului tehnic condus de Octavian Grigore și colegii săi Ciprian Pura, Gheorghe Liliac și Marius Haită, Petrolul se va pregăti după un program ce va cuprinde, de principiu, câte două ședințe zilnice. Prima dintre ele, efectuată ieri la prânz, a fost exclusiv fizică, ocazie cu care au fost inaugurat și sistemul GPS achiziționat în această vară, unul extrem de performant, ce permite monitorizarea mai multor parameterii cheie ai procesului de pregătire.

Altfel, ca și noutate, meciul de sâmbătă, de la Târgu Mureș, nu se va mai disputa, oficialii ASA-ului contramandând întâlnirea stabilită, tot la dorința lor, în urmă cu mai bine de două săptămâni.

În schimb, petroliștii vor participa, pe 3 și 4 august, la un patrulater la Brașov, trofeul „Nicolae Pescaru”, alături de CSA Steaua, SC Oțelul Galați și ACS Steagu Roșu Brașov. Programul turneului urmează să fie definitivat zilele următoare.

Cei 26 de jucători prezenți în lot la Brașov:

portari: Mirel Bolboașă, Ionuț Marinică, Raul Botezan; 
jucători de câmp: Alexandru Vagner, Alberto Olaru, Răzvan Catană, Daniel Chiriță, Jean Prunescu, Gabriel Frîncu, Mihai Velisar, Valentin Țicu, Marius Antoche, Marius Chindriș, Georgian Păun, Claudiu Tudor, Alexandru Puchea, Nini Popescu, Alexandru Ciocâlteu, Dragoș Gheorghe, Tiberiu Nițescu, Tudor Șaim Alexandru, Sergiu Arnăutu, Roland Stănescu, Adrian Vintilă, Cosmin Lambru și George Dumitru.

Deplasarea în cantonamentul de la Brașov a fost efectuată cu noul autocar al echipei.

Din lot nu mai fac parte Cătălin Nițache, Roberto Alecsandru și Alexandru Radu, cei trei tineri jucători urmând să fie direcționați, sub formă de împrumut, spre alte grupări, acolo unde să aibă posibilitatea să joace constant în perioada următoare. De asemenea, portarul Bogdan Scorici nu a fost oprit, fiind păstrat, în schimb, Raul Botezan, cel care, astfel, sporește la opt numărul jucătorilor „U19″ aflați sub comanda lui Octavian Grigore.

Foto și video: facebook FC Petrolul Ploiești

Pe aceeași temă