VIDEO | Petrolul a rupt Steagu Roșu Brașov în 12! „Lupii galbeni” n-au avut milă de adversar în primul amical din 2018

Marius ANGHEL 21 Jan. 2018, 12:24 Pregătiri, amicale
  • Petrolul a arătat poftă de joc la primul amical din 2018. Ploieștenii au câștigat categoric, cu 12-1, amicalul de sâmbătă susținut la Câmpina cu ACS Steagu Roșu Brașov, o echipă care avea pretenții mari la început de sezon în Liga a 4-a Brașov, însă care e, mai degrabă, amatoare.
  • „Lupii” i-au devorat pe brașovenii care vor să fie continuatorii Steagului, dându-le patru goluri în prima repriză și alte opt în partea secundă a jocului.
  • Cu prilejul acestui amical, pe banca tehnică a Steagului Roșu a debutat și antrenorul Vasile Gherghe.
  • Pe 31 ianuarie, Petrolul joacă un nou amical cu o echipă brașoveană, de această dată cu AS SR Brașov, liderul Ligii a 4-a și echipa suporterilor stegari.

 

Disputat pe terenul sintetic de la Câmpina, primul test al „lupilor” din 2018 a fost, mai degrabă, un antrenament pentru faza de atac al echipei lui Romică Ciobanu, în condițiile în care raportul de forțe din teren a fost unul total dezechilibrat, scrie fcpetrolul.ro. Chiar și în condițiile în care brașovenii au fost cei care au deschis scorul, Faraon (14) transformând o lovitură de pedeapsă după un fault comis, în careu, de către Antoche, lucrurile, per-ansamblu, au fost cât se poate de clare, jocul desfășurându-se, practic, doar în preajma careului „stegarilor”.

Scorul a luat proporții încă din prima repriză, după ce Arnăutu (23), Păun (37), Velisar (43) și Ciocâlteu (44) au înscris. În partea secundă a jocului, pe măsură ce a început să se simtă mult mai clar și diferența de pregătire fizică dintre cele două echipe, avalanșa a continuat la buturile brașovenilor. Păun (48, 66) și Nini Popescu (77, 85, 87) și-au trecut în cont câte o „triplă”, debutantul Cârjan (69 – pen și 81) a reușit o „dublă”, iar Nițescu a completat un scor de 12-1 ce vorbește de la sine despre modul în care s-a derulat acest prim test al „găzarilor”.

A fost un test util pentru petroliști, antrenorul Romulus Ciobanu dând șansa și mai multor juniori proveniți de la Centrul de Copii și Juniori al clubului să debuteze la echipa mare: Mario Bratu, Mihai Constantinescu și Fabian Sotir. În schimb, Claudiu Tudor și Jean Prunescu, jucători ce urmează programe separate de recuperare în urma problemelor medicale cu care se confruntă, nu au jucat.

De luni, petroliștii vor lua startul în primul cantonament al iernii, ce se va desfășura la Cheile Grădiștei, acolo unde sunt programate alte două jocuri de pregătire, cu Olimpic Cetate Râșnov și AS SR Brașov.

PETROLUL PLOIEȘTI – ACS STEAGU ROȘU BRAȘOV  12-1 (4-1)
Arnăutu 23′, G. Păun 37′, 48′, 66′, Velisar 43′, Ciocâlteu 44′, Nițescu 49′, D. Cârjan 69′ – pen., 81′, N. Popescu 77′, 85′, 87′ / Faraon 14′ – pen.

Bolboașă (Avram 33′) – Olaru, Antoche, Frîncu – Șaim Tudor, M. Chindriș, Andor, Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu, G. Păun. Repriza a II-a: Avram (Botezan 60′) – Catană, Frîncu, Țicu – Lambru, M. Ene, Nițescu, M. Bratu (F. Sotir 77′) – N. Popescu, D. Cârjan, G. Păun (Constantinescu 68′)
Antrenor: Romulus Ciobanu

Ailincăi – Al. Horjea, Borcescu, Cireașă, Bordea – R. Horjea, Faraon, Urs, Răducan – Cojocaru, Fogorosi. Au mai jucat: Câslariu – Cristian, Packucs, Ungureanu, Horhocea
Antrenor: Vasile Gherghe

Video: facebook FC Petrolul Ploiești
Foto: Răzvan Păsărică

Marius ANGHEL 21 Jan. 2018, 12:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă