VIDEO Metalul a învins-o cu 3-0 pe AS Oravița. Oprița, nemulțumit de jocul din prima repriză

Marius ANGHEL 16 Jul. 2014, 17:19 Pregătiri, amicale
VIDEO Metalul a învins-o cu 3-0 pe AS Oravița.** Oprița, nemulțumit de jocul din prima repriză

Metalul Reșița a susținut marți, 15 iulie, a doua partidă de verificare de la reluarea pregătirilor. După Cocoșul Orțișoara, adversară a fost tot o echipă de Liga a IV-a, de această dată din Caraș-Severin, AS Oravița, pe care a învins-o cu 3-0.

Daniel Oprița testează în continuare jucătorii ce vin pe bandă rulantă în probe în Valea Domanului și încearcă mai multe formule de joc. Deocamdată, numele mari întârzie să apară la Metalul, iar după părerea multor specialiști, lotul este mult mai slab valoric decât cel cu care a fost încheiat sezonul 2013-2014.

Metalul Reșița a bifat doar capitolul plecări și există posibilitatea să mai plece și alți jucători din actualul lot. De venit, vin mulți, iar unii deja au făcut cale întoarsă. Antrenorul Daniel Oprița improvizează formule de echipă cu ceea ce are la îndemână, în teste cu adversari de ligă inferioară și care, surprinzător sau nu, au pus mari probleme rosso-nerilor.

De altfel, Oprița se arăta nemulțumit de jocul din prima repriză, încheiată 0-0. „Nu e normal să faci 0-0 cu o echipă care abia acum s-a strâns, pentru acest meci. N-am putut să le dăm niciun gol și nici n-am jucat cine știe ce”, a spus tehnicianul formației reșițene.

Lucrurile s-au schimbat după pauză, când garnitura aleasă pentru repriza secundă a fost mult mai agresivă, dar să ținem cont că AS Oravița a trimis pe teren aproape aceiași jucători din prima repriză. Toate golurile au căzut în poarta Oraviței. De două ori a punctat Călin, un jucător venit de la Giarmata, iar un gol a fost reușit de Silviu Mureșan.

„A fost un meci în care am vrut să văd din nou jucătorii veniți în probe, am rulat și o parte dintre jucătorii noștri mai vechi. Încă mai căutăm, pentru că sunt posturi neacoperite. Avem nevoie în special de jucători sub 21 de ani, acolo e o problemă. Avem nevoie și de un fundaș central, un atacant. Noutăți nu prea sunt, mai avem și jocul de vineri cu Giarmata, o echipă de liga a treia. Sper să fie o echipă care să ne pună mai multe probleme.” – Daniel Oprița, antrenor Metalul Reșița.

Metalul Reșița în repriza I: Zimmermann, R. Artimon, Ciobanu, I. Tătaru, Anițoiu, Gheorghe, Feher, Fuchs, Enescu, Făgărășanu, Ionescu.
Metalul Reșița în repriza a II-a: Pascal, R. Cristian, I. Popescu, Banac, Liuba, Ciucur, Potocianu, Giurgiu, Breșneni, Mureșan, Călin.

AS Oravița: Duma, Sîrbu, M. Bătrânu, Bacoi, Buga, Preoteasa, Halas, Cașeru, Brașoveanu, Gugu, Tismănar. Rezerve: Florea, Blaga, Leopold, Cornici, Ben Bogdan Bătrânu, Boru.

Următorul amical al echipei Metalul Reșița va fi vineri, 18 iulie, de la ora 11, cu Millenium Giarmata, pe terenul sintetic din Valea Domanului. De luni, 21 iulie, Metalul va intra în cantonament la baza sportivă de la Stadionul „Mircea Chivu”.

Sursa: Arena bănățeană

Marius ANGHEL 16 Jul. 2014, 17:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă