VIDEO | Gaz Metan a câștigat amicalul de 35 de minute cu FC Belshina. Ultimul test din Antalya a fost întrerupt din cauza ploii torențiale

Marius ANGHEL 15 Feb. 2016, 17:21 Pregătiri, amicale
VIDEO | Gaz Metan a câștigat amicalul de 35 de minute cu FC Belshina.** Ultimul test din Antalya a fost întrerupt din cauza ploii torențiale

În penultima zi a cantonamentului pe care l-a efectuat în Antalya, programul echipei Gaz Metan Mediaș a fost dat peste cap de ploaia torențială care a căzut în stațiunea turcească. Jucătorii lui Leo Grozavu au avut stabilit un amical cu FC Belshina Bobruisk, însă după doar 35 de minute acesta a fost întrerupt din cauza condițiilor foarte proste de joc. Contra celei de-a patra clasate din prima ligă a Belarusului, medieșenii au reușit să deschidă scorul și să-l mențină până când arbitrul întâlnirii a fluierat finalul.

În scurta partidă amicală desfășurată pe o ploaie torențială și un teren inundat, Gaz Metan Mediaș a reușit să puncteze în minutul 20. După un corner bătut scurt și o centrare în fața careului mic, noua achiziție Paul Iacob a câștigat duelul aerian cu adversarul său și a înscris cu o lovitură de cap la colțul lung. Meciul a continuat încă un sfert de oră apoi a fost întrerupt din cauza ploii și nu a mai fost reluat.

După două săptămâni de pregătire în Antalya, Gaz Metan Mediaș va reveni luni în țară. În această perioadă, echipa din Liga 2 a desfășurat șase amicale (ultimul întrerupt), înregistrând două victorii (1-0 cu Akzhayik Uralsk și 1-0 cu FC Belshina Bobruisk), un egal (1-1 cu FK Novi Pazar) și trei înfrângeri (0-1 cu Bohemians Praga, 3-4 cu Altyn Asyr FK și 1-3 cu Mladost Velika Obarska).

Următorul amical al medieșenilor va avea loc sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11:00, pe teren propriu, împotriva Ceahlăului.

Foto și video: fcbelshina.by

Marius ANGHEL 15 Feb. 2016, 17:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă