VIDEO Gane, mulțumit după victoria cu Slaven: „Am văzut lucrurile pe care le-am antrenat în aceste două săptămâni”

Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 13:55 Pregătiri, amicale

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Ionel Gane, s-a arătat încântat de modul în care au răspuns Velcovici, Dănănae, Pleșan și colegii lor în partida cu Slaven Belupo. Alb-albaștrii au câștigat cu 1-0 amicalul cu formației din prima ligă croată. Singurul gol al meciului a fost autogolul lui Edson Henrique da Silva. Tehnicianul oltenilor a acordat un interviu site-ului oficial al echipei nou-promovatei.

Craiovenii au început în formula: Straton – Frăsinescu, Achim, Ferfelea, Nuno Rocha, Băluță, Velcovici, Kay, Madson, Curelea, Bancu. La startul reprizei secunde s-a schimbat total alcătuirea, intrând Irimia – Pleșan, Mateiu, Avrămia, Herghelegiu, Dănănae, Vătăjelu, Sin, Ivan și Valskis.

– Domnule Gane, o nouă victorie în stagiul sloven.
– A fost iarăși un meci foarte bun, nu numai că am câștigat, dar ne-am creat foarte multe ocazii. De data asta nu am mai primit goluri, așa cum s-a întâmplat la precedentul joc. Am avut un ritm bun, și în ceea ce privește prospețimea fizică și în ceea ce înseamnă rapiditatea pe faza de atac. Sunt mulțumit și de cei care au jucat în prima repriză și de cei care au intrat în partea a doua. Per-ansamblu a fost un joc de pregătire foarte bun pentru acest moment.

– Aveți vreun remarcat anume pentru acest joc?
– Toți s-au implicat foarte bine. Inclusiv cei care au avut carențe în pregătirea fizică, și aici mă refer la Madson, la Kay, și ei au fost pe plus.

– Spuneați că nu puneți accent pe rezultate în aceste meciuri de verificare. Dar iată că se leagă victoriile în această perioadă?
– Nu plec cu gândul de a câștiga cu orice preț, mă interesează foarte mult jocul. Mă interesează ca relațiile de joc să funcționeze în multe aspecte, când adversarul ne pune probleme. Să nu suferim și să ajungem la poarta adversă chiar pe presiunea adversarului. Și astăzi am văzut lucrurile pe care le-am antrenat în aceste două săptămâni, și le vom continua în ședințele de pregătire viitoare. Iar rezultatul dacă e pozitiv este cu atât mai bine pentru perioada asta, pentru că ne dă încredere.

– Puteți să ne dați un procentaj, la ce nivel se află echipa la acest moment?
– Nu, mă abțin să spun. Pentru că au trecut doar două săptămâni și jumătate. Suntem în creștere și e de ajuns pentru acest moment. Mai avem până începem campioantul. Oricum, nu pregătim numai o etapă, ci tot sezonul.

Interviul lui Ionel Gane în format video:

În cantonamentul din Slovenia, CS Universitatea a obținut rezultatele: 2-2 cu Vardar Skoplje, 6-4 cu NK Celje și 1-0 cu Slaven Belupo. Duminică, oltenii vor întâlni Olimpia Ljubliana, echipă din prima ligă slovenă.

Rezumatul amicalului cu Slaven Belupo:

Foto și video: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 05 Jul. 2014, 13:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă