VIDEO! FC Clinceni merge ceas în amicale: 1-0 cu FC Milsami!

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 13:31 Pregătiri, amicale

FC Clinceni a câștigat ieri amicalul pe care l-a disputat împotriva echipei din Republica Moldova, locul 6 din Divizia Națională, FC Milsami, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost reușit de Hamet, un jucător aflat în probe.

Disputat pe un teren perfect, ritmul amicalul pe care fotbaliștii lui Valentin Bădoi l-au câștigat a fost foarte alert. A fost un meci în care cele două echipe au putut să-și etaleze jocul, iar tehnicienii să poată vedea calitățile jucătorilor pe care îi are în teste. A fost și cazul lui Hamet, un fotbalist de culoare ce a impresionat prin evoluția sa, drept dovadă și golul pe care l-a marcat la jumătatea reprizei secunde, dar și alte câteva șuturi puternice ce i-au dat emoții portarului moldovenilor.

În acest amical, echipa antrenată de tehnicianul rus, Georgy Yartsev, ar fi putut încheia jocul cu o înfrângere mai mare, însă jucătorii lui Bădoi au nimerit câte o dată bara și transversala.

Ilfovenii au început amicalul în formula: Bolboașă – Stancu, Straton, Vițelaru, Art. Karamyan – Vențer, Olariu, Pătrașcu, Pușcaș – Godwin, Arm. Karamyan. Pe parcurs, Bădoi a introdus și restul jucătorilor pe care îi are în lot.

Următorul test al echipei din liga secundă va fi Shakhter Karagandy, locul 8 din prima ligă din Kazahstan, dar fosta campioană, formație ce a evoluat în acest sezon în Liga Campionilor și în Cupa UEFA. Amicalul va avea loc mâine, 14 februarie, de la ora 19:30.

Până acum, în stagiul de pregătire din Antalya, FC Clinceni a înregistrat rezultatele: 0-0 cu FK RabotniÍki (locul 4 din prima ligă din Macedonia), 0-1 cu Nyíregyháza (locul 1 din liga secundă a Ungariei), 2-1 cu ACS Poli Timișoara (locul 11 din prima ligă a României) și 1-0 cu FC Milsami (locul 6 din prima ligă a Republicii Moldova).

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto și video: FC Milsami

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 13:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă