VIDEO! FC Clinceni a remizat spectaculos cu Șahtior Karagandy!

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 16:11 Pregătiri, amicale
VIDEO!** FC Clinceni a remizat spectaculos cu Șahtior Karagandy!

FC Clinceni a remizat în cel de-al cincilea amical pe care l-a disputat în stagiul de pregătire din Antalya. Ilfovenii au terminat la egalitate, scor 3-3, împotriva echipei Șahtior Karagandy, campioana en-titre a Kazahstanului, actuala ocupantă a locului opt din prima ligă. Bălțoi și Hamet, de două ori, au marcat golurile pentru români.

La fel ca și în meciul cu FC Milsami, FC Clinceni a arătat multă poftă de joc cu Șahtior. De această dată, jucătorii ilfoveni au nimerit de mai multe ori spațiul porții, reușind să marcheze de trei ori. A fost un amical cu șase goluri și cu răsturnări spectaculoase de scor. Șahtior a deschis scorul, Bălțoi a egalat cu o lovitură de cap în vinclul colțului lung, Hamet a făcut 2-1 cu o finalizare din doi metri după o centrare din stânga prin fața porții, adversarii au reușit să egaleze și să preia din nou conducerea, însă același Hamet a punctat pentru 3-3 după ce a scăpat singur cu goalkeeperul și l-a învins cu un șut de la 10 metri, la semi-înălțime, la colțul lung. La 2-3 pentru Șahtior, acestora li s-a anulat și un gol pentru un offside.

Cu această „dublă”, Hamet, un jucător din Coasta de Fildeș aflat în probe, a ajuns la trei goluri pentru FC Clinceni în stagiul de pregătire din Antalya.

„Un rezultat bun, după un joc foarte bun. Ne bucură în special pentru că adversarul are un nume… Cel care a marcat primele două goluri, nu-i pot pronunța numele, care e în probe, din Coasta de Fildeș. Nu a jucat în ultimul an, dar are doi ani petrecuți prin Japonia. Bălțoi este celălat marcator.

Cred că această perioadă de acumulări vor conta în timpul campionatului și mai ales în play-off. Avem mulți jucători în probe: Olariu, Tătaru, Ion Prodan, titular în naționala Under 21 a Moldovei, unii au semnat, alții încă mai trebuie să convingă. Acum sunt 26 de jucători, dar vrem să rămânem la 23.

Cred că e normal să avem pretenții la promovare. Va trebui să găsim un stadion pe care să jucăm în Liga I, că terenul nostru nu este omologat. Steaua va câștiga și acest campionat!

Pentru noi, principalele candidate sunt Iașiul, Rapid, Berceni, Buzăul, Slobozia sau Bacăul”, a declarat președintele ilfovenilor, Dan Lăzărescu, în emisiunea „Fluier final” de la Sport Total FM.

Valentin Bădoi a început meciul cu: Vreme – Stancu, Nițu, Vițelaru, Art. Karamyan – Olariu, Pușcaș, Pătrascu, Hamet – Bălțoi, Arm. Karamyan.

Rezultate înregistrate în Antalya:

0-0 cu FK RabotniÍki (locul 4 din prima ligă din Macedonia)
0-1 cu Nyíregyháza (locul 1 din liga secundă a Ungariei)
2-1 cu ACS Poli Timișoara (locul 11 din prima ligă a României) – (Artiom Karamyan – pen., Prodan)
1-0 cu FC Milsami (locul 6 din prima ligă a Republicii Moldova) – (Hamet)
3-3 cu Shakhter Karagandy (locul 8 din prima ligă din Kazahstan) – (Hamet 2, Bălțoi)

Articol scris de Marius ANGHEL
Video: Shakhter Karagandy

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 16:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă