VIDEO FC Caransebeș s-a distrat în testul cu CS Ineu

Marius ANGHEL 20 Jul. 2014, 16:26 Pregătiri, amicale
VIDEO FC Caransebeș** s-a distrat în testul cu CS Ineu

Nou-promovata în Liga a II-a, FC Caransebeș, a învins sâmbătă pe CS Ineu cu scorul de 6-0, în primul meci de verificare de la reluarea pregătirilor, disputat pe o căldură sufocantă, cu start la ora 13.

Antrenorul gugulanilor, Sorin Bălu, a avut la dispoziție 27 de jucători, pe care i-a testat pe durata a trei reprize a câte 30 de minute, pentru stabilirea lotului de 23 care va intra în cantonament de luni, 21 iulie. FC Caransebeș a deschis scorul în primul minut de joc, după un corner executat de pe stânga de Suru, mingea a ajuns în careu la Bilia, care a deviat-o cu călcâiul în poartă. 2-0 avea să fie în minutul 25, cu un gol marcat de Dârvaru cu un șut de la șase metri. Gazdele și-au mărit avantajul în minutul 38 (minutul 8 din a doua repriză), după un penalty obținut și transformat de Himcinschi (ex-Poli Timișoara). Scorul a devenit 4-0 în minutul 52, când Ștefan a centrat de pe dreapta, iar Todea a reluat spectaculos, de la 10 metri, în poarta oaspeților (golul se regăsește în materialul video). După alte șase minute, cei de la Ineu au înscris în propria poartă: lovitură liberă pentru FC Caransebeș, executată de Ganea, mingea a lovit încheietura barelor, în stânga portarului, a revenit în teren, la fundașul Ciobanu, care de la opt metri a vrut să o trimită spre propriul portar, însă cum Mitrea plonjase la șut și era întins pe jos, balonul a intrat nestingherit în poartă. Scorul final a fost stabilit în minutul 59, în urma unei faze în care Negoescu s-a jucat cu partea stângă a apărării oaspeților, a pasat în careu până la Himcinschi, care, după ce s-a debarasat de doi fundași adverși, a trimis încă o dată mingea în poarta ineuanilor.

„Sunt mulțumit de rezultat… Eu sunt un antrenor pe care îl interesează rezultatul și în jocurile de pregătire. Am împărțit lotul în trei părți, iar după acest meci urmează să stabilim, în mare, lotul cu care vom intra în cantonament. În principiu, e vorba despre jucătorii care au evoluat astăzi, plus încă câțiva care trebuie să mai sosească la echipă, în total 33 de fotbaliști, dintre care, până luni vom renunța la zece, cei 23 intrând în cantonament la nivel local” a spus la final Sorin Bălu.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

FC Caransebeș a început jocul cu FC Ineu în alcătuirea: Rusu, Bilia, Dicu, Goșa, Szallai, Artean, Săulescu, Poiană, Centea, Suru, Dârvaru. În repriza a doua au intrat: Bujor, Negoescu, David, Petcu, Manea, Lupu, Ștefan, Ganea, Himcinschi, Todea, la care s-a adăugat Poiană, care evoluase și în prima repriză. Nou-intrați pe teren în repriza a treia au fost Coca (portar), Celea, Duicu, Stoichițoiu, Tecsi (jucători de câmp).

FC Caransebeș va disputa următorul joc amical duminică, 27 iulie, de la ora 11, tot pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuș, cu UTA.

Sursa: Arena bănățeană

Marius ANGHEL 20 Jul. 2014, 16:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă