VIDEO | Dunărea a câștigat și amicalul cu rușii de la Tom’ Tomsk. Paul Iacob a reușit un super-gol

Marius ANGHEL 03 Feb. 2018, 23:15 Pregătiri, amicale
VIDEO | Dunărea a câștigat și amicalul cu rușii de la Tom' Tomsk.** Paul Iacob a reușit un super-gol

În cel de-al treilea amical desfășurat în cantonamentul din Antalya, Dunărea Călărași a reușit, vineri după-amiază, să câștige în fața celor de la Tom’ Tomsk, echipa de pe locul 17 din 20 din liga a doua rusă. Jucătorii lui Dan Alexa au condus cu 2-0, însă s-au impus cu 2-1 după ce au primit gol pe final de test.

Călărășenii au deschis scorul în minutul 31, prin Bogdan Danciu, după ce mijlocașul a profitat de o ieșire greșită a portarului și a înscris cu capul din 6 metri. Au majorat diferența în startul reprizei secunde, mai exact în minutul 52, prin noua achiziție Paul Iacob. Mijlocașul adus de la ASA Târgu Mureș a preluat pe piept la 20 de metri, a avansat și a tras din drop, din marginea careului, la rădăcina barei din dreapta goalkeeperului advers. Pentru ruși a redus din diferență, în minutul 77, Dmitry Sasin, care a finalizat din 7 metri pe lângă portar, după ce călărășenii au fost făcuți șah mat la o incursiune în flancul drept.

Dan Alexa a început meciul cu Tom’ Tomsk în formula: C. Lungu – Bg. Vasile, Bg. Manole, Bg. Șandru, Tomozei – Preoteasa, P. Iacob – Danciu, Spehar, Val. Munteanu – Al. Stoica. După pauză au jucat: Gab. Popa – Bg. Vasile, Dobrosavlevici, Bg. Manole, Tomozei – Preoteasa, P. Iacob – Danciu, Spehar, Val. Munteanu – Al. Stoica. Din minutul 60 au intrat și ceilalți jucători aflați pe bancă, mai puțin Sil. Matei și Kanda, ambii accidentați.

Până acum, în Turcia, Dunărea Călărași a făcut 0-0 cu sud-coreenii de la Daejeon Citizen, 3-2 cu bulgarii de la PFC Cherno More Varna și 2-1 cu rușii de la Tom’ Tomsk. Duminică, 4 februarie, de la ora 16:00, în ultimul amical din Antalya, Dunărea o va întâlni pe FC Samtredia, locul 3 din primă ligă a Georgiei.

Lotul Dunării va părăsi Antalya în dimineața zilei de luni, 5 februarie.

Foto și video: fctomtomsk.ru

Marius ANGHEL 03 Feb. 2018, 23:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă