VIDEO | Dacia Unirea, cu mulți jucători în probe, a pierdut onorabil la Iași, în ultimul meci al Politehnicii înaintea startului Ligii 1

Marius ANGHEL 10 Jul. 2017, 11:14 Pregătiri, amicale

La o săptămână de la reunirea lotului și cu mulți jucători aflați în probe, Dacia Unirea nu a avut nicio șansă în fața formației ieșene care, în weekend-ul următor, va juca primul meci oficial al noului sezon fotbalistic al Ligii 1. Echipa antrenată de Flavius Stoican a condus ostilitățile pe teren, iar la pauză avea deja un avantaj de două goluri, ambele purtând semnătura lui Andrei Cristea (21′, 35′).

Au fost și câteva momente în care jocul a fost echilibrat, iar Dacia Unirea a avut și două situații de poartă, în prima repriză. În partea a doua, brăilenii au beneficiat de o lovitură liberă indirectă de la 10 metri, Adăscăliței a șutat, mingea a ajuns la Roșoagă, care nu s-a descurcat în fața defensivei gazdelor în care titular a fost Gabriel Bosoi. Pânzaru a testat mai mulți jucători, însă doar portarul sucevean Florin Logofătu, care în sezonul trecut a evoluat în Italia, Marius Fotescu și Alexandru Dobre au fost păstrați în lot pentru următoarele jocuri amicale.

„Diferență mare între echipa Iașului, cu lotul deja format și care mai are o săptămână până la startul noului sezon, și noi, care abia ne-am reunit, iar în lot avem mulți jucători veniți în probe. Și, cu toate acestea, au fost destule momente în care s-a jucat de la egal la egal. Logofătu, Fotescu și Dobre rămân în continuare în pregătiri cu noi. Interesant mi s-a părut Strelțov, însă la el este o situație ceva mai deosebită. Așteptăm să se lămurească situația financiară de la club ca să știm și noi ce putem oferi jucătorilor, altfel vom miza, probabil, pe mulți tineri”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru la finalul amicalului.

CSM Poli: Alexei Koselev (Ivan Kelava 46′) – Tiago, Marius Mihalache, Cosmin Frăsinescu, Gabriel Bosoi (Mario Mendonca 60′) – Ionuț Cioinac (Dănuț Munteanu 60′), Pedro (Marius Chelaru 60′) – Vlad Danale (Kizito 46′), Dan Spătaru (Narcis Bădic 46′), Platini – Andrei Cristea (cpt.). Deși inițial a fost anunțat titular, jucătorul de bandă stângă Andrei Sin a acuzat o ușoară accidentare, locul său fiind luat de Bosoi.

Dacia Unirea: Florin Logofătu – Petruț Chirlejan, Laurențiu Ivan (cpt.), Costin Ghiocel, Cătălin Stănciulescu – Alexandru Dobre, Paul Ioan, Răzvan Adăscăliței, Robert Roșoagă – Marius Fotescu, Costel Roșu. În repriza a doua au mai jucat portarul Bogdan Olaru și jucătorii de câmp Marius Dima, Alexandru Strelțov, Andrei Pușcașu II, Ioan Marincean, Andi Sinescu, Victor Olenic, Claudiu Tofan, Marian Ciută, Dragoș Mucuță, George Puia.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Dragoș Pascaneanu

Marius ANGHEL 10 Jul. 2017, 11:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă