VIDEO | CSM bate Metalurgistul cu 4-1. Pelici e bucuros, dar și îngrijorat

Marius ANGHEL 06 Aug. 2015, 10:48 Pregătiri, amicale

CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat, miercuri după-masă, pe propriul stadion, cel de-al treilea amical consecutiv din această vară, 4-1 (1-0) cu Metalurgistul Cugir, echipă care activează în Liga a III-a.

Firțulescu a marcat singurul gol al primei părți, după ce a driblat un fundaș, a rămas singur cu portarul și a reluat în plasă. După pauză, echipa din Alba, la care a revenit pe bancă antrenorul Marius Opric, a egalat prin juniorul Ghergar, care a înscris din apropiere, după o centrare de pe flancul drept. Imediat, a venit replica vâlcenilor, Neagoe centrează dintr-o lovitură liberă și Iordache deviază cu capul, pe spate, pentru 2-1. Piscanu și Staicu au ratat ocazii importante pentru olteni.

Apoi, Alex Ionescu recuperează un balon în jumătatea oaspeților și înscrie după o acțiune personală. Scorul final, 4-1 a fost stabilit de juniorul R. Georgescu, aflat la al doilea gol pentru CSM. În ultimele minute, fundașul stânga vâlcean Alex Ionescu a părăsit terenul accidentat.

Antrenorul Alexandru Pelici remarcă în special evoluția tinerilor din echipa sa. „Ne îngrijorează un pic că am luat goluri în ultimele două meciuri, adversarii au mai avut și alte ocazii, sperăm să remediem. Sunt mulțumit, marcăm mult, când câștigi, e bine. Mă bucur că, meci de meci, înscriu jucători tineri, de care avem nevoie în teren, juniori 96 sau chiar mai tineri. Mă bucură jocul juniorilor 97, Petrescu și Bratu, sunt plusuri care este bine să fie scoase în evidență, lumea să știe. Sunt juniori 96, 97, din curtea proprie, care bat la porțile afirmării, e bine să fie încurajați, să avem răbdare cu ei. Vor fi jocuri multe, va fi loc pentru toată lumea să joace” a spus antrenorul Pelici.

Metalurgistul și CSM Râmnicu Vâlcea se reîntâlnesc sâmbătă, la Cugir, în meciul revanșă.

CSM Râmnicu Vâlcea: D.Geantă – Deaconescu, I. Stoica, Cucui, Marin – Dumitrașcu, Iordache – Vasile, Petrescu, Firțulescu – Voinea. Au mai jucat Dozescu, Pîrvulescu, Bratu, Al.Ionescu, B.Geantă, Neagoe, M.Ion, Staicu, Piscanu, Preda, Georgescu.

Metalurgistul: Dragotă – Bold, Negru, Șt. Radu, Șuteu – L. Moldovan, Piko, M. Neagu, Necșulescu – I. Radu, Cîrstean. Au mai jucat Itu, Ghergar, Tăban, Iovănescu, Sandosche, Stoian, Lăncrănjan.

Articol scris de Adi Georgescu
Video: Paul Mocanu
Foto: Simona Sima

Marius ANGHEL 06 Aug. 2015, 10:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă