VIDEO: CS Universitatea este peste locul 6 din prima ligă bulgară

Mihai Andries 08 Feb. 2014, 23:55 Pregătiri, amicale
VIDEO: CS Universitatea este** peste locul 6 din prima ligă bulgară

Trupa lui Ovidiu Stângă s-a impus cu 1-0 în partida amicală susținută în compania celor de la Cherno More Varna, grupare ce ocupă locul șase în prima ligă din Bulgaria la finalul turului de campionat.

În prima repriză, jucătorii Craiovei au fost cei care au controlat mai mult jocul. Marile ocazii au venit din lovituri libere. Încă din start, în minutul 6, Ferfelea a șutat în bară, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. La mijlocul reprizei, o pasă în adâncime a aceluiași Ferfelea în lasă pe Voinea în poziție unu la unu cu portarul advers, însă atacantul nu reușește să fructifice. Pe finalul reprizei, o nouă lovitură liberă de la 20 de metri le dă emoții bulgarilor, însă lui Ferfelea îi este interzis golul de o paradă de excepție a portarului. Repriza se încheie cu o șansă irosită de bulgari, care trec pe lângă deschiderea scorului.

Repriza a doua a debutat perfect pentru olteni: cu golul lui Varga dintr-o lovitură liberă de pe cercul careului, care a răzbunat astfel ratările lui Ferfelea. Bulgarii au avut șansa egalării după o oră de joc, dar Brac s-a opus perfect unei lovituri cu capul din 3 metri. Finalul partidei a fost unul echilibrat, fără faze importante de poartă, craiovenii preferând să mențină rezultatul, în vreme ce bulgarii au atacat steril. Astfel, s-a încheiat 1-0 pentru Universitatea.

Este cel de-al doilea succes obținut în amicalele din Antalya de trupa lui Stângă, după ce în primul joc a învins cu 4-0 Dynamo Dresda II. În următoarea partidă, programată pe 11 februarie, Universitatea va întâlni echipa din prima ligă georgiană Zugdidi.

Universitatea Craiova – Cherno More Varna 1-0

A marcat: Varga 48

Universitatea: Irimia – Kitanovski, Pătrașcu, Ljubinkovici, Velcovici – Vandelannoite – Ferfelea, Valskis – Ganea, Voinea, Varga. În repriza secundă au mai intrat: Brac, Cârjă, Patriche, Vătăjelu, Curelea, Șerban. Antrenor: Ovidiu Stângă

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 08 Feb. 2014, 23:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă