VIDEO! CF Brăila a remizat și cu Zimbru! Bălașa a avut parte de un tratament special din partea suporterilor moldoveni

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 12:53 Pregătiri, amicale

CF Brăila a susținut ieri cel de-al doilea amical din stagiul de pregătire din Republica Moldova. Echipa pregătită de Alin Pânzaru a înregistrat contra Zimbrului Chișinău același scor ca și în fața celor de la Olimpia Bălți, adică tot un 0-0.

Meciul susținut contra echipei de pe locul 7 din Divizia Națională a țării vecine s-a încheiat cu o remiză albă deși, în minutul 45, „zimbrii” au avut posibilitatea de a deschide scorul, însă Constantin Gabashvili nu a putut să-l învingă pe portarul brăilenilor din lovitură de pedeapsă.

Contra FC Zimbru, noua achiziție a echipei de pe locul 2 din Seria I a Ligii a II-a, Daniel Bălașa, a debutat în tricoul alb-albastru. Fostul mijlocaș al echipei cu care CF Brăila a jucat ieri a fost titular și a fost schimbat în minutul 70. De asemenea, Bălașa a avut parte la amicalul de ieri de un tratament special din partea suporterilor formației moldovene, jucătorul fiind considerat de fani drept un „zimbrist pe viață”. Mai jos aveți atașat poza și video-ul cu scandările și faze din meci.

FC Zimbru: Calancea (Chirinciuc, 46), S. Sîrbu, Slivca (Аnton, 46), Gabashvili (О. Andronic, 46), Gafina, Samson, Stepniashvili (G. Andronic, 46), C. Bogdan (Ðœirțhulava, 46), Кuznețov (Patric, 46), I. Аndronic (Patic, 71), Spătaru (Carauș, 46).

CF Brăila în prima repriză: Bunduc – Sânmărtean, Ivan, Bălașa, Spiridon – Frunză, Ndigwe, Ochia, Ciocâlteu – Dima – Bălțoi. În repriza a doua au aliniat formula: Mitrea (65 Leu) – Bosoi, Bălașa (75 M. Gheorghe), Spiridon, Sânmărtean – Voicu, Neagoe, Pușcașu, Pungă (65 Colilie) – Rusu, Câmpeanu.

În perioada în care CF Brăila se va mai pregăti la baza sportivă din chișinău, Pânzaru își va mai vedea jucătorii la treabă în amicalele cu Milsami Ursidos, pe 20 februarie, și cu FC Tiraspol, pe 23 februarie.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: zimbru.md

 

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 12:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă