VIDEO! Axente și Goga s-au distrat cu georgienii

06 Feb. 2012, 19:33 Pregătiri, amicale

FC Timișoara a învins-o clar cu 3-0 pe campioana Georgiei, FC Zestafoni, în faza a doua a turneului „Marbella Football Cup Costa del Sol 2012”. Scorul de 0-5 cu Lech Poznan, din prima rundă s-a dovedit a fi unul înșelător prin proporțiile acestuia, iar alb-violeții lui Valentin Velcea, întăriți cu trei jucători importanți reveniți de la „naționale” (Goga, Ilie si Fuchs) au câștigat fără drept de apel cu o formație de cupele europene.

Fără Scutaru, lăsat pe margine din cauza unor probleme lombare, banderola de căpitan a fost preluată de Dorin Goga, cel care la acest meci a purtat și numărul 10. Iar influentul atacant și-a arătat clasa în prima repriză, când a pasat ideal lui Axente în două dăți. De fiecare dată, „nouarul” a punctat: în minutul 12, cu un șut din centrul careului mare, din poziție „unu la unu” cu portarul, apoi în minutul 33 din fața careului mic. Kirev a demonstrat inspirație în minutul 17 când a parat șutul la colțul scurt al lui Grigalashvili, iar pe finalul primei părți Rover Cârstea s-a apărat excelent, blocând un șut periculos din 16 metri. Putea să fie chiar 3-0 în minutul 41, însă Goga a fost blocat de portar la capătul unui contraatac.

În repriza a doua georgienii au presat încercând să revină în joc, însă defensiva polistă a rezistat. Mai mult, Popovici, proaspăt intrat, a punctat în minutul 82 după o acțiune personală. A fost 3-0 în final, putea să fie și mai mult, dar Fuchs a ratat incredibil din șase metri (51), iar Chiș nu a nimerit spațiul porții în minutul 71.

Poli: Kirev – Belu – Iordache, Mera, Ilie, Pătraș – Fuchs (64 Chis), Gorobsov (46 Zaluschi), Poparadu – Goga (79 Popovici), Cârstea (66 Ricketts) – Axente (81 Boștină)

Text și foto: poli.tm.ro
Video: fczestafoni.ge

06 Feb. 2012, 19:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă