VIDEO! ALRO și-a luat revanșa față de FC Caracal

26 Feb. 2012, 14:08 Pregătiri, amicale

Alro Slatina s-a impus cu scorul de 1-0 în meciul de verificare disputat la Bradu, în compania formației de Liga III-a FC Caracal. Boroiban a adus victoria elevilor lui Daniel Mogoșanu printr-un gol înscris la jumătatea primei reprize, cu o „scăriță” din interiorul careului.

După amicalul de la Deveselu, câștigat cu 4-0 de echipa aflată sub comanda lui Iordan Eftimie, aluminiștii și caracalenii s-au întâlnit astăzi într-un nou amical. „Sinteticul” de la Bradu a fost ales ca loc de desfășurare a partidei, în condițiile în care terenurile din Olt se prezintă într-o stare precară. Bugiu, cu un șut de la 20 de metri puțin pe lângă bară, a semnat prima ocazie importantă a jocului (‘8).

Slătinenii au reușit însă să deschidă scorul prin Boroiban, care a primit o pasă pe culoar de la Ene și a ridicat mingea peste goalkeeper-ul Mogoșanu, ieșit în întâmpinare (’24). La scurt timp, atacantul venit de la Gaz Metan Severin a reluat în plasă din apropiere un balon șutat de Stancu, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Velcovici putea majora diferența de pe tabelă în debutul reprizei secunde, însă, rămas singur cu nou-intratul Pârvu, a preferat un dribling în plus și a fost blocat în careu. Pe măsura scurgerii timpului, caracalenii au pus stăpânire pe joc, instalându-se în jumătatea adversă. Fotbaliștii pregătiți de Eftimie s-au apropiat în câteva rânduri periculos de buturile celor de la Alro, iar Bădăuță a irosit o situație importantă de a marca.

Cea mai mare ocazie de a restabili egalitatea i-a aparținut însă lui Mitroi, care a reluat în bară din câțiva metri mingea venită dintr-o lovitură liberă executată de Cârstea (’79). Întâlnirea s-a încheiat cu victoria la limită a aluminiștilor, dar la finalul jocului „principalul” Daniel Mogoșanu nu a dorit să ofere nicio declarație.

„Eu sunt mulțumit de evoluția jucătorilor și de angajamentul pe care l-au avut astăzi. A fost un joc destul de bun. Am pierdut cu 1-0, păcat, pentru că după părerea mea, mai echitabil era un scor egal, după aspectul jocului. Am avut și noi o bară și alte două-trei ocazii de a marca. Asta e, eu nu sunt supărat pentru că am pierdut. Am avut o posesie destul de bună, e adevărat că n-au fost realizări acolo în față, dar sper ca la meciurile din campionat să avem mai multă eficacitate”, a spus antrenorul celor de la FC Caracal, Iordan Eftimie.

Alro Slatina: Savu, Vigariu, Vișa, Grosu, Stoica, Stancu, Precup, Quist, Velcovici, Ene, Boroiban. Au mai jucat: Stoianof, Săceanu.

FC Caracal:
Mogoșanu, Moșteanu, Tudor, Mitroi, Rădulescu, Căpățână, Rada, Bugiu, Bălmău, Niculescu, Bădăuță. Au mai jucat: Pârvu, Koko, Cârstea, Năuiu, Streinu, Petre.

Sursa: Olt TV

26 Feb. 2012, 14:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă