VIDEO! Alro, eșec la Vâlcea! Jane Nițulescu dă vina pe ratări și arbitraj

22 Feb. 2012, 21:53 Pregătiri, amicale
VIDEO! Alro, eșec la Vâlcea!** Jane Nițulescu dă vina pe ratări și arbitraj

La pauză se aflau în avantaj pe tabelă, dar au pierdut la o diferență de două goluri. Aluminiștii s-au înclinat cu scorul de 3-5 în partida de verificare susținută în această după-amiază, la Râmnicu Vâlcea. Ene, Boroiban și Stancu au semnat reușitele echipei slătinene. Goluri multe în Zăvoi, în amicalul pe care Alro l-a susținut în compania celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Evoluția din prima repriză le-a permis fotbaliștilor pregătiți de Daniel Mogoșanu să intre la cabine cu un avantaj de două goluri, după ce Daniel Ene și Laurențiu Boroiban au înscris în poarta formației gazdă.

Vâlcenii au redus din diferență în debutul părții secunde, Ionuț Stancu a punctat pentru 1-3, însă ultima parte a meciului a fost una greu de anticipat. CSM a marcat de patru ori consecutiv, pentru o victorie cu scorul de 5-3.

„A fost un joc bun pe alocuri. Atâta timp cât am avut suprafață bună, fără gheață, am condus. În repriza a doua, când am avut suprafața cu gheață, ne-au condus ei. Au băgat mulți jucători veniți în probe, vreo 5-6 negri. Părerea mea e că am fost privați și de un 11 metri, au fost nepermis de multe ratări, Boroiban vreo trei, Sergiu Popescu, Stancu.

Am avut un 11 metri clar la Crăciun și ne-au anulat un gol la Stoianof, care n-a fost în ofsaid. Dar e 5-3 pentru ei, astea sunt meciurile de verificare”, a spus președintele Jane Nițulescu.

Aluminiștii vor continua sâmbătă seria jocurilor amicale ale iernii. Echipa slătineană se va deplasa la Bradu pentru a întâlni, pe teren sintetic, o altă formație a Oltului, FC Caracal.

„Noi jucăm la ora 13.30 sau 13.45, atunci începem”, a precizat Nițulescu. Eșecul de la Râmnicu Vâlcea este al doilea pe care Alro l-a înregistrat în meciurile de pregătire ale pauzei competiționale. Elevii lui Mogoșanu au pierdut și partida disputată săptămâna trecută, la Deveselu, cu FC Caracal.

VEZI pe OLT TV ce spune Nițulescu despre transferul portarului sârb

22 Feb. 2012, 21:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă