VIDEO! ALRO a remizat cu FC Biel în primul amical din Antalya

07 Feb. 2012, 20:32 Pregătiri, amicale

Rezultat de egalitate pentru Alro Slatina în primul amical susținut în cadrul stagiului de pregătire din Antalya. Elevii lui Daniel Mogoșanu au încheiat cu scorul de 1-1 partida în care au întâlnit formația elvețiană FC Biel. Golul aluminiștilor a purtat semnătura lui Ene.

Alro Slatina a început în această după amiază seria jocurilor de verificare disputate în Turcia. Pe stadionul din Side, localitate situată la 40 de kilometri de Belek, echipa locală a avut ca adversară ocupanta locului al șaptelea în divizia secundă a campionatului din Elveția, FC Biel. Antrenorul Daniel Mogoșanu a utilizat formule diferite în cele două reprize. Boroiban a ratat cea mai importantă ocazie de a marca în prima parte a întâlnirii, care s-a încheiat cu un scor alb. În debutul reprizei secunde, Ene a înscris pentru 1-0 cu un lob din marginea careului de 16 metri. Aluminiștii s-au văzut egalați după o eroare în defensivă, de care a profitat Chatton.

În această întâlnire, Daniel Mogoșanu nu l-a putut utiliza pe Vișa, diagnosticat cu pojar.

Alro (prima repriză): Bănică – Vigariu, Răducu (Pasăre), Grosu, Stoica – Sergiu Popescu, Coman, Quist, Stancu – Boroiban, Stoianof.
Alro (repriza a doua): Bănică – Pasăre (Vigariu), Răducu (Pasăre), Grosu, Anghelina – Velcovici, Săceanu, Precup, Voicu – Crețu, Ene.

Fotbaliștii care nu au evoluat în acest meci: Savu, Mecea, Vuculescu, Boboacă și Crăciun au avut un program separat de pregătire.

Alro Slatina va disputa mâine al doilea amical din cadrul cantonamnetului de la Belek. Fotbaliștii aflați sub comanda lui Mogoșanu vor avea ca adversară echipa de prim eșalon din Kazahstan, FC Kairat Almaty.

VEZI pe Olt TV ce spune Daniel Mogoșanu despre cantonamentul din Antalya

Foto: Olt TV

07 Feb. 2012, 20:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă