VIDEO! ALRO a învins moldovenii prin golul lui Voicu și „dubla” lui Crețu

08 Feb. 2012, 20:36 Pregătiri, amicale

Alro Slatina continuă seria rezultatelor pozitive înregistrate în amicalele pauzei competiționale. În cel de-al doilea meci susținut în cadrul cantonamentului din Antalya, elevii lui Daniel Mogoșanu s-au impus cu scorul de 3-1 în fața formației FC Costuleni. Voicu și Crețu – autor al unei duble, au marcat pentru aluminiști în această întâlnire.

După remiza înregistrată ieri în compania elvețienilor de la Fc Biel, Alro a obținut primul succes la Belek. Fotbaliștii aflați sub comanda lui Mogoșanu au întâlnit în această după-amiază FC Costuleni, echipă ce evolueză în prima ligă a campionatului Republicii Moldova. Într-un joc în care, înainte de a deschide scorul, au avut două bare, aluminiștii s-au impus cu 3-1. Golurile formației de pe Olt au venit după pauză și i-au avut ca autori pe Voicu și Crețu, care și-a trecut în cont dubla. Moldovenii au înscris pe finalul partidei, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. Căpitan al celor de la Alro în amicalele din Antalya, Ionuț Stancu consideră meciul de azi un test util.

Debutant în tricoul aluminiștilor, portarul George Savu crede că pregătirile din Turcia s-au desfășurat în condiții bune.

În partida de astăzi, principalul Daniel Mogoșanu a introdus în teren majoritatea jucătorilor din lot. Nu au evoluat Bănică, Mecea, Vișa, Vuculescu și Crăciun. Slătinenii vor încheia maine seria amicalelor din Antalya cu un joc susținut în compania formației elvețiene de eșalon secund FC Winterthur.

Fext, foto și video: Olt TV

08 Feb. 2012, 20:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă