Victorie și eșec pentru FCM Baia Mare în testele cu maghiarii. Cu Debrecen, jucătorii lui Dorin Toma au fost egali o repriză

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 18:44 Pregătiri, amicale
  • După ce sâmbătă a câștigat primul amical al verii, scor 4-2 cu Cigand, a doua zi, duminică, FCM Baia Mare a pierdut al doilea test, cel de pe terenul lui Debrecen, scor 1-3. Nou-promovata în Liga 2 își continuă partidele de pregătire marți, acasă, cu Olimpia Satu Mare.

 

FCM Baia Mare a început în forță partidele amicale din această perioadă de pregătire. Jucătorii lui Dorin Toma au câștigat cu 4-2 testul cu maghiarii de la Cigand, echipă din liga a treia a țării vecine. Scorul a fost deschis de băimăreni în minutul 20 de Crengăniș, ungurii au egalat în a doua repriză, minutul 47, prin Roszel, însă bucuria lor a fost de scurtă durată. Imediat, Sârbu și-a readus echipa în avantaj, apoi Ganea (66) și Morar Filip (73) l-au urmat. Olah a înscris și el în poarta FCM-ului.

Deac a înscris în poarta lui Debrecen

O zi mai târziu, băimărenii s-au deplasat în Ungaria pentru a onora amicalul de lux cu DVSC Debrecen. De această dată FCM-ul s-a văzut în situația de a pierde, scorul final fiind 3-1 pentru gruparea care recent s-a calificat în turul II al UEFA Europa League.

Conform eMaramureș, echipa antrenată de Dorin Toma și Cristian Bogdan a cedat din repriza a doua a meciului. La pauza, băimărenii au intrat la vestiar cu o remiză, scor 1-1. Pentru români a înscris Mihai Deac, în minutul 45+2. Pentru Debrecen au marcat Castillion (38, 60) și Szecsi (86).

În acest amical, Dorin Toma a mizat în prima repriză pe: Ormenișan – Duruș, Hodor, Bratima, Gherman, V. Pop, Ignea, Leonte, Ivanică, Deac, Arnăutu. În partea secundă au intrat: Bota – Giurgiu (Morar 70), Hodor (Ster 60), Istrofor, I. Ban, Păcurar, Munteanu, Bogman, Balaure, Mândrușcă, Sârbu (Ganea 80).

FCM Baia Mare are programat următorul amical marți, 14 iulie, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare.

Foto: DVSC Debrecen

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 18:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă