Victorie sebișeană cu vecinii ineuani la intrarea în vacanță. Național a renunțat la primul jucător și a pus ochii pe doi străini

Marius ANGHEL 11 Dec. 2015, 08:47 Pregătiri, amicale

Cele două formații arădene de Liga a 3-a, Național Sebiș și CS Ineu, și-au dat întâlnire înainte de intrarea în vacanța de iarnă. Amicalul a avut loc pe „Centralul” sebișean, joi, câștig de cauză având gazdele, ca de fiecare dată în această toamnă când au jucat acasă. A mai fost 1-0 în campionat, 2-0 într-un meci de verificare și 2-1 ieri. Velici și Susan au punctat pentru Național, respectiv Filimon pentru ineuani, care le-au provocat și ei o înfrângere vecinilor de pe Crișul Alb, în vară, în turul trei al Cupei României Timișoreana (6-4, după penalty-uri).

„Dacă am fi jucat așa și cu Pandurii II astăzi aveam cu  trei puncte în plus în clasament. Așa, rămânem cu o prestație bună în ultimul amical înainte de vacanță, cu speranța și chiar convingerea că din primăvară vom fi mai putermici”, a spus Călin Cojocaru, antrenorul sebișenilor. „Am avut destule ocazii, plus un penalty neacordat, dar asta contează mai puțin într-un meci amical. Până la urmă, am făcut un antrenament bun, iar noi pe margine am văzut unele lucruri, mai precis am primit unele confirmări pentru deciziile ce le vom lua în această iarnă”, a completat Cristian Sculici.

Accidentați sau bolnavi, au absentat Păduraru, Oiță, Rosenblum, Cherecheș respectiv Huțanu și Kocsis.

Sebiș: Merșca – Dăruială (46 Toader), Bogdanovic, Stupu (46 Neacșu), Ianamin – Mihuța (46 Lazea), Avramescu (46 Stegaru) – Rus, Unguru (46 Stoian), Susan – Velici
Ineu: Bujor (70 Pușcaș) – Popovici (70 Zdrențan), Bier, Ciobanu, Hulbăr – Clej (46 Wild) – Ciocan, Jilavu (46 Stănaia), Filimon, Talpaș (46 Șulumberchean) – Mașniță (46 Cioboată).

S-a renunțat la Călin și s-au ochit doi fundași de la sud de Dunăre

Altfel, primul fotbalist care și-a oficializat despărțirea de Național Sebiș este Cosmin Călin. Sosit de la Pitești în urmă cu două sezoane, pe vremea când era variantă de junior, mijlocașul de bandă este printre puținii supraviețuitori din vechiul lot. Acum, conducerea grupării de pe malul Crișului Alb a încheiat conturile cu fotbalistul de 22 de ani, care – printre altele – a fost eliminat de pe teren pe finalul ultimei confruntări oficiale a anului, pierdută de sebișeni cu 2-0 în „fieful” Pandurilor II.

Probabil, până la finalul săptămânii, vor mai fi și alte trei-patru nume care nu vor mai fi incluse în planurile divizionarei a treia arădene la primăvară. „O să și aducem 5-6 jucători, pe doi dintre ei s-ar putea să-i fi găsit deja”, a mărturisit antrenorul Călin Cojocaru, care vorbește despre sârbul Peter Bogdanovic și croatul Dalibor Janamin. Primul este fundaș central, iar al doilea fundaș stânga, ambii au 21 de ani și se vor prezenta la reunirea sebișenilor de la mijlocul lunii ianuarie.

Sursa: Sport Arad

 

Marius ANGHEL 11 Dec. 2015, 08:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă