Victorie „redusă”

Conpet s-a chinuit un pic la Moreni, unde a întâlnit o echipă gazdă foarte agresivă, portarul Marinică simțind asta cel mai bine, după ce a încasat o lovitură la cap care l-a buimăcit bine. În plus, arbitrajul a fost și el „subiect de discuție”, cei de la Conpet amintindu-și că au avut probleme cu centralul Iugulescu și în campionat, în plus, terenul ales de gazde pentru desfășurarea meciului fiind unul „la limită”, din punct de vedere neregulamentar, mai mic decât unul „normal”.

Una peste alta, faptul că s-a jucat pe gazon, pe o suprafață bună, pentru Conpet fiind primul meci pe pământ, după seria desfășurată pe suprafață sintetică, a fost ceea ce a contat. Până la urmă, echipa prahoveană s-a impus cu 3-1, antrenorul Conpetului încercând să „ofere minute”, în mod egal, tuturor jucătorilor din lot, Munteanu, Tudorache și Jipa semnând cele trei goluri în duelul foștilor jucători petroliști – Florin Pârvu – respectiv Gabi Paraschiv, aflați acum pe banca tehnică a celor două echipe.

Văzut, plecat

Echipa din Strejnic i-a testat în acest amical și pe cei doi jucători noi – Paraschivoiu și Tătar, primul, fundaș care aparține de Viitorul, fiind deja anunțat că nu intră în planurile pentru retur în timp ce al doilea – Tătar (fost junior la Dinamo) – va fi văzut și în partida de verificare de mâine, cu Astra 2 Ciorani, ultimul amical de dinaintea startului oficial din 2014, care se va produce la Pitești, săptămâna viitoare.

Flacăra Moreni – Conpet Ploiești 1-3 (1-1) Au marcat: Vișan (44) / Munteanu (25), Tudorache (67), Jipa (88).

Flacăra Moreni: Păsărică – Banu, Acasandrei, A. Pârvu, Tronaru – L. Plăcintă, Vișan, Bucuroiu, B. Negrea – A. Negrea, Cârnaru. Au mai jucat: Halcu – G. Preda, Ciornovschi, Acasandrei, Dăuș, V. Petre, Fieraru, S. Pârvu, Constantinescu, V. Preda, Grădinaru. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Conpet Ploiești: Marinică – B. Dinu, Badea, Stanca, Savu – Stăncescu, I. Constantin, D. Gheorghe, Muscalu, Munteanu – Dalu. Au mai jucat: Nedelcovici – Costache, Manea, Paraschivoiu, Tătar, Olteanu, Maria, Anghel, Ruptureanu, Tudorache, Jipa. Antrenor: Florin Pârvu.


Arbitri: Ionuț Iugulescu – Petruța Iugulescu, Ana-Maria Gheorghiță.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă