Victorie pentru Știința Miroslava în primul amical al anului

Marius ANGHEL 25 Jan. 2019, 11:48 Pregătiri, amicale

Echipa ieșeană de liga a 3-a Știința Miroslava a câștigat, joi, primul meci amical al iernii, scor 3-1 cu juniorii de la LPS Iași. Formația pregătită de Viorel Frunză și Sergiu Japalău a marcat prin Denis Botezatu (minutul 1), Răzvan Gorovei (4) și Cosmin Nemțanu (82), pentru LPS punctând Ionel Plop, din penalty, în minutul 70. Partida s-a diputat pe terenul sintetic al Complexului „Emil Alexandrescu” din Copou.

Antrenorul Viorel Frunză a început meciul în formula: Duță – Tăcuțanu, Bucur, Balint, Corduneanu – Săvoaia, Bordeianu, Botezatu, Gorovei – Nemțanu, Vioric. În repriza a doua au mai evoluat: Bîlbă, Moisi, Tanană, Vlădeanu, Agrigoroaei, Ichim, Dodan, Sandu, Ciubotaru și Costin.

Știința, echipă ce și-a propus să revină în acest sezon în Liga a 2-a, va continua pregătirea la Uricani, urmând ca în luna februarie să efectueze un cantonament de pregătire în localitatea brașoveană Tărlungeni.

Echipa din Miroslava și-a numit și un nou președinte în acest an, pe Bogdan Chiper, un fost atacant al Politehnici Iași. Acesta l-a înlocuit pe Dumitru Moldovan, cel care a deținut funcția de președinte în prima parte a campionatului.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 25 Jan. 2019, 11:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă