Victorie obținută în repriza secundă. Dacia Unirea s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Sporting Liești

Marius ANGHEL 08 Feb. 2016, 14:11 Pregătiri, amicale
Victorie obținută în repriza secundă.** Dacia Unirea s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Sporting Liești

Dacia Unirea Brăila s-a impus la scor de neprezentare în cel de-al doilea amical din 2016, cel cu Sporting Liești, însă cu toate că a avut destule ocazii pe toată durata jocului, elevii lui Alin Pânzaru au marcat abia în repriza a doua. Meciul s-a disputat pe durata a două reprize a câte 50 de minute fiecare.

Muscă (4) a avut prima situație de gol, dar portarul Vicol a fost la post. Stelian Nicoliță și-a trecut și el numele pe lista ratărilor în primele zece minute ale amicalului de pe terenul Siderurgistul. Pe fondul dominării formației brăilene, Sporting, coordonată în teren de antrenorul secund, brăileanul Iulian Bogoș, a declanșat un contraatac prin Coconașu, acesta a centrat în fața porții, Adamache a deviat mingea, cu capul, spre poarta brăileană, însă Mitrea a înlăturat pericolul. Ivan (28) și-a încercat șansa de la distanță, iar, în replică, după o acțiune personală, Coconașu a trimis mingea razant cu transversala porții brăilene. În minutul 44, Stănciulescu a centrat în fața porții, însă nici Stelian Nicoliță, nici Muscă nu a reușit să trimită mingea în plasa porții apărate de Vicol. Stănciulescu (49) a șutat de la doar cinci metri în portarul echipei din Liești, astfel că prima repriză s-a încheiat la egalitate, 0-0.

În partea a doua, atât Alin Pânzaru, cât și omologul său, Ionuț Niculcea, au trimis în teren alte echipe. La cinci minute de la reluare, Onofraș a deschis scorul, iar trei minute mai târziu Gicu Iordache a trimis mingea razant cu bara porții lui Comănescu. Necoară a centrat apoi în fața porții, iar Mucuță a deviat mingea pe lângă adversarul direct, dar și pe lângă poartă. Olenic (24) i-a dat emoții lui Comănescu, însă două minute mai târziu brăilenii și-au majorat avantajul. Neagu a deviat mingea cu mâna în propriul careu, arbitrul de centru a arătat punctul cu var, iar Necoară a înscris. Mucuță a ieșit în evidență la următoarele două acțiuni brăilene însă atacantul Daciei nu s-a lipit de gol în acest amical.

În schimb, Marco Enciu a reușit și de această dată să marcheze un gol pentru gruparea brăileană, de fapt un eurogol, după o centrare perfectă a lui Gicu Iordache. Mucuță, Enciu și Gicu Iordache au irosit ocazii bune de a înscrie în finalul partidei.

Dacia Unirea – prima repriză: Mitrea (Olaru 33) – Niță, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – Roșu, Dima, Pușcașu, Frunză – Muscă, S. Nicoliță; repriza a doua: Olaru (Leu 66) – Iosofache, Moroianu, Olenic, Necoară – M. Iordache, P. Ioan, G. Iordache, Onofraș – Mucuță, Enciu.

Sporting Liești – prima repriză: Vicol – Filimon, Preda, Sandu, Manea – Iancu, Bogoș, Coconașu, Popov – Adamache, Petică; repriza a doua: Comănescu – V. Iordache, Neagu, Manea, Serea – Mohorâță, Lovin, Crihană, Cireasă – Munteanu, Borșan.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 08 Feb. 2016, 14:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă