Victorie lejeră pentru Cetatea Târgu Neamț în amicalul cu Sporting

18 Feb. 2012, 09:47 Pregătiri, amicale
Victorie lejeră pentru Cetatea Târgu Neamț** în amicalul cu Sporting

Echipa antrenată de Stelian Bordeianu a disputat ieri, pe terenul sintetic din incinta stadionului „Ceahlăul” din Piatra Neamț. al treilea amical din această pauză intercompetițională contra echipei CS Sporting Suceava. Târg-nemțenii s-au impus cu scorul de 4-1, pe lista marcatorilor Cetații regăsindu-se Patrichi, Stafie, Tudose și Bocăneț.

În această partidă de pregătire, Bordeianu nu a putut conta pe jucătorii Pântea, Șchiopu, Usturoi, Isache și Agapov din cauza problemelor medicale.

„Principala problemă în momentul de față sunt accidentarile. Cei accidentați se antrenează special si sperăm ca până în ziua jocului din prima etapă a returului să-i putem recupera pentru că avem mare nevoie de ei.” a declarat antrenorul Cetații.

Primul 11 din meciul de ieri a fost următorul: Morar, Talpan, Rotaru, Spiridon, Mihăieș, Petrescu, Lupu, Tudose, Stafie, Știrbu, Patrichi. Pe parcurs au mai evoluat Nica, Bocăneț, Avrămia și Ungureanu.

Cu ocazia amicalului de ieri, a debutat pentru echipa de sub Cetatea Neamțului și jucătorul adus de la Clubul Sportiv Școlar Târgu Neamț, Dorel Ungureanu. Acesta este născut pe 13 septembrie 1993 și este un produs 100% al CSȘ Târgu Neamț.

Articol scris de Andrei Burlacu
Foto: Gazetasv.ro

18 Feb. 2012, 09:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă