Victorie la scor de tenis în primul amical al noului FC Argeș! Două dintre achiziții au marcat

Marius ANGHEL 03 Jul. 2017, 10:40 Pregătiri, amicale
Victorie la scor de tenis în primul amical al noului FC Argeș!** Două dintre achiziții au marcat

Noul FC Argeș a câștigat la scor de tenis primul meci de verificare din perioada precompetițională. Echipa de fotbal a Piteștiului s-a impus, sâmbătă dimineață, cu 6-1 în confruntarea din deplasare, cu ACS Basarabi Curtea de Argeș, formație de liga a patra a județului Argeș.

Iordan Eftimie, antrenorul grupării din Trivale, a utilizat în această partidă tot lotul de jucători pe care l-a avut la dispoziție în încercarea de a vedea potențialul fiecărui fotbalist. Alb-violeții au deschis scorul încă din minutul 13 prin Alin Popa, care după ce a driblat doi fundași, a șutat în forță, la colțul lung, din interiorul careului. Curtea de Argeș a restabilit egalitatea un minut mai târziu prin Mina, care l-a învins pe Popescu cu un șut din careu.

Piteștenii s-au desprins din nou pe tabelă prin Andrei Nilă, care a pătruns în careu și a șutat fără speranță pentru gooalkeperul gazdelor. Până la finalul primului mitan, alb-violeții au mai punctat de două ori, din penalty, prin Năstăsie și Deaconescu.

După pauză, echipa de fotbal a Piteștiului a mai înscris de două ori, prin Voinescu și Panait, dar și-a mai trecut în cont încă șapte-opt ocazii mari de gol.

Alb-violeții se pregătesc acum pentru plecarea în cantonamentul de la Govora care este programat în perioada 5-15 iulie.

FC Argeș: Popescu – Șerbănică, Cotigă, Deaconescu, Toriște – Panait, Șerban, Alin Popa, Năstăsie – Cruceru, Nilă. După pauză au mai intrat: Nicușor Grecu, Mihăiescu, David, Piscanu, Oancea, Cătălin Barbu, Cătălin Stan, Costi Tofan și Voinescu. Antrenor: Iordan Eftimie.

Susținuți de galerie

În confruntarea de la Curtea de Argeș, alb-violeții au fost susținuți și de o micuță, dar inimoasă galerie. Suporterii lui FC Argeș au cântat pe toată durata partidei și i-au încurajat pe jucători. La finalul partidei, băieții lui Eftimie le-au mulțumit fanilor pentru sprijinul moral.

Pauze dese de hidratare

Partida de la Curtea de Argeș a început la ora 9:45 și nu la ora 10, cum era programată inițial. Conducătorii celor două cluburi au luat această hotărâre din cauza caniculei. Astfel, în jurul orei 11:30, când centralul a fluierat finalul meciului, temperatura aerului sărise de 30 de grade celsius. Și pe durata celor 90 de minute, fotbaliștii au făcut mai multe pauze pentru a se hidrata.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 03 Jul. 2017, 10:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă