Victorie la Oradea obținută printre nămeți

15 Feb. 2009, 14:00 Pregătiri, amicale
Victorie la Oradea obținută printre nămeți

CS Universitatea Vasile Goldiș a disputat sâmbătă dimineața un nou joc de verificare, la Oradea, contra colegei din Liga a II-a din localitate. Costel Bogoșel spune că partida a fost pe punctul de a fi anulată, însă în cele din urmă ea a avut loc.

 

„Am discutat înainte și cu Zoli Vig (antrenorul orădenilor-n.red) care m-a întrebat dacă doresc să jucăm pe terenul acoperit în totalitate de zăpadă. Cred că stratul atungea 30 de centrimetri la ora jocului și ningea în continuu. De comun acord am decis ca meciul să se dispute, chiar și în respectivele condiții. Era păcat să nu jucăm, dacă tot am făcut deplasarea până la Oradea”, a spus Costel Bogoșel.

 

Cei doi antrenori au stabilit ca meciul să fie împărțit în patru reprize a 30 de minute. Costel Bogoșel a început această partidă de verificare în următoarea alcătuire: Pășcălău – Negrita, Nicolau, Miculescu, Filaret – Găldeanu, B. Onu, C. Roșca, Iambor – Cr. Luca, Paina. Pe parcursul meciului au mai fost folosiți Fl. Rusu, V. Gheorghe, Mușuroaia, R. Andone, Țârlea, A. Drăgan, Mițiți, C. Bota, Novacovici, Ochiu, Ruja și C. Olariu.

 

„În total, fiecare fotbalist a jucam aproximativ 60 de minute. De meci nu mă întrebați prea multe. A fost zăpadă mare, mingea nu a sărit. Totuși am reușit să câștigăm jocul. A fost un util antrenament fizic până la urmă”, a recunoscut Bogoșel.

 

Pentru trupa universitară a marcat Cristi Luca, Țârlea și deocamdată suspendatul Călin Bota, care nu va putea evolua pentru CS Universitatea în primele trei etape din retur.

 

„Mă bucur că în condițiil în care am jucat nu am fotbaliști accidentați. Singurul jucător care nu a putut evolua în acest «amical» a fost Remus Lung. Acesta acuza o puternică gripă”, a spus tehnicianul arădean.

 

Altfel, încă nu s-a perfectat transferul lui Olariu de la Șoimii Pâncota. Bogoșel spune că fundașul dreapta se află încă sub observație, deoarece în partida cu FC Bihor nu și-a putut face o imagine clară a potențialului jucătorului adus din Divizia D. Fotbaliștii din Aradul Nou au primit două zile libere din partea antrenorului, urmând ca marți să se prezinte la program, unul care conține două antrenamente.

 

Miercuri, CS Universitatea Vasile Goldiș va disputa două jocuri de verificare, cu Unirea Șeitin și Șoimii Pâncota, urmând ca sâmbătă să se deplaseze la Ineu pentru ultimul „amical” dinaintea primei etape din retur.

 

 

articol scris de Daniel Berar

15 Feb. 2009, 14:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă