Victorie la limită pentru Pandurii, cu Filiași. La gorjeni a debutat și un atacant adus de la „U” Cluj. Dică asigură: „Nu o să am emoții”

După victoria cu Internațional Bălești (2-0) și remiza cu Petrolul Bustuchin (1-1), Pandurii Târgu Jiu a câștigat cel de-al treilea amical al iernii, scor 1-0 cu ACSO Filiași, prin golul izbutit de Adrian Șut, în minutul 7. La divizionara secundă a debutat și atacantul Brian Lemac, adus de la „U” Cluj.

„Mai avem nevoie de cel puțin doi-trei fotbaliști. Dacă vor veni jucătorii pe care eu și antrenorul îi dorim nu o să am nicio emoție cu retrogradarea. Cunosc nivelul din liga secundă și dacă voi reuși să aduc jucătorii cu care sunt în discuții, nu o să am emoții”, a spus noul director sportiv al gorjenilor, Emil Dică, după ce Pandurii a semnat cu Moga, Băjan (ambii de la ASA Târgu Mureș), Milenko Skoric (Kolubara Lazarevac) și C. Ionică (Național Sebiș).

Dacă primele două teste s-au disputat pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Târgu Jiu, jocul pe care echipa lui Adrian Bogoi l-a susținut în această după-amiază a fost găzduit de sinteticul din Motru.

Pentru echipa preluată de Silviu Lung, care în această dimineață a încheiat cantonamentul de la Băile Herculane, a fost primul amical al iernii.

Pandurii a mizat pe: Moga – D. Pîrvulescu, Turda, Celea, Drugă – Raiciu, Skoric, Șut – Tudoran, Dănăricu, Ionică, iar pe parcurs au mai intrat: D. Popescu, Jianu  – Vasilescu, Vodă, Băjan, Dodoi, B. Lemac, Dănescu (junior), Marek (junior) și Măicăneanu (junior)
Antrenor: Adrian Bogoi

ACSO Filiași, prima repriză: Nedeianu – Calu, Lupu, Tereche, Duma – Dănuț Stancu, Costea (Borneci ”20) – Alin Stancu, Badea (C. Dinu ”22), Geanimu – Căle
ACSO Filiași, repriza a doua: Nedeianu (Munteanu ”86) – Toshi, Preda, Chiriță, Crușoveanu – Tudor, Borneci (Calu ”85) – Borhot, Geanimu (David Stăiculescu ”67), Chivu – Dinu
Antrenor: Silviu Lung

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: csofiliasi.ro

Pe aceeași temă