Victorie la limită pentru Concordia Chiajna

20 Jul. 2009, 15:59 Pregătiri, amicale
Victorie la limită pentru** Concordia Chiajna

Aflată în cantonament la Mursko Subota (Slovenia), echipa din Chiajna a disputat un amical cu Astra Ploiești, câștigat cu 1-0. Antrenorul ploieștenilor, Ion Moldovan, a folosit o echipă alcătuită mai mult din rezerve sau jucători aflați în probe.

 

Jucătorii lui Bumbescu au pus ușor stăpânire pe joc, nelăsând niciun spațiu adversarilor, astfel că jucătorii lui Astra nu au avut prea multe ocazii.

Singurul gol al partidei a fost marcat la după o gafă a portarului ploieștenilor. Acesta a comis fault în careu, după ce a ieșit prea târziu ca să blocheze o minge. Ciprian Iliescu (foto, numărul 9) a marcat lejer de la punctul cu var asigurând victoria ilfovenilor.

 

Până la final, elevii lui Bumbescu s-au mulțumit să țină de rezultat, astfel că nu s-a mai petrecut nicio fază importantă. Concordia a folosit o serie de jucători aflați în probe, cele mai cunoscute nume fiind ale lui Duru (fost la Rocar și Lotus Băile Felix) și Martinescu (fost junior al Stelei, care a jucat la Alro).

 

Concordia Chiajna – Astra Ploiești 1-0 (0-0)

 

A marcat: C. Iliescu (55 – penalty)

 

Concordia: M. Toma – Pătru, Stativă, Ciolcă, Lungan – C. Iliescu, Duru, Cr. Ciubotariu, Oae – Diniță, Martinescu. Au mai jucat: Fl. Niță – Enache, Gardoș, Boarnă, Stanciu, Burlacu

 


Astra:
Iatan – E. Crăciun, Valdez, Oprsal, Al .Stan – D. Gafița, Bosnjak, Deaconescu, R. Neagoe – Micki Kjeldsen, Atiku. Au mai intrat: Aky – Izvoranu, Cataramă, Tigoianu

 

20 Jul. 2009, 15:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă