Victorie la limită cu Olimpia!

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 13:10 Pregătiri, amicale
Victorie la limită** cu Olimpia!

Luceafărul Oradea a trecut, sâmbătă, cu 2-1 (0-0) de Olimpia Satu Mare, formație clasată pe locul 3 în Seria a V-a din Liga a III-a. Golurile au fost marcate de Gheorghe Popescu (76) și Sergiu Pop (81), ambii din pasa lui Ianc, respectiv Kinczel (55). Partida s-a desfășurat pe terenul sintetic din Salonta și a fost arbitrată de Florin Marcu – Marc Bulzan și Radu Pantea, toți din Oradea.

Meciul a fost unul echilibrat în cea mai mare parte a timpului de joc, Luceafărul reușind să domine ultimele 20 de minute când a și marcat de două ori, iar Sg. Pop a mai irosit două bune situații în minutele 74 și 79.

Pentru Luceafărul au evoluat: Sălăjan (60 D. Paul) – D. Muntean, Letan, Mintaș, A. Achim – Ov. Ghilea (46 Iovan) – Fl. Neaga (70 Cornea), Haș (46 Ianc), Bundea (56 Sg. Pop), C. Roșu (62 Pantea) – Gh. Popescu. Antrenor: Florin Farcaș

Olimpia Satu Mare a avut următoarea alcătuire: B. Miron – Moș, Sabău, Silaghi, Glodean, Molnar, Micaș, Botoș, Roatiș, P. Dragoș, Kinczel. Au mai intrat M. Mureșan, Marinaș, Hanus, Curtean, Cadar, Domuța și Roghină. Antrenor: Tiberiu Csik

Olimpia, egal cu ASU Poli în al doilea amical al zilei

Sâmbătă, după amicalul cu Luceafărul, jucătorii sătmăreni au plecat la Timișoara pentru un alt amical programat în nocturnă, în compania celor de la ASU Poli. În prezența a 1000 de suporteri timișoreni, Olimpia a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu echipa de liga a 5-a.

În acest al doilea amical, Olimpia a folosit formula: Gorbe – Domuța, Iuhas, Fl.Mureșan, Hanus, Gavrilescu, Curtean, M.Mureșan, Cădar, Feier, Dănilă. Au mai intrat: Țuțuraș, Dragoș, Roghină, Homorozan, Marinaș, Villand.

Formația din Satu Mare vor susține miercuri, la Nyirbator, un nou amical.

Foto: luceafarulfelix.ro

 

 

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 13:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă