Victorie în amicalul cu Cetate Deva și final de cantonament încheiat cu brio pentru ASU Politehnica. Andone: „Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor”

Marius ANGHEL 09 Feb. 2018, 18:26 Pregătiri, amicale
Victorie în amicalul cu Cetate Deva și final de cantonament încheiat cu brio pentru ASU Politehnica.** Andone:

ASU Politehnica s-a impus cu 3-0 în meciul amical jucat astăzi, la Covaci, cu CNS Cetate Deva. Meciul a coincis cu ultima zi din cantonamentul pe plan local al alb-violeților, încheiat fără mari probleme de elevii lui Bogdan Andone, care vor mai avea un ultim „examen” cu „U” Cluj, săptămâna viitoare.

Terenul de joc din satul de lângă Timișoara a fost unul destul de greoi, plin de apă. Poliștii au deschis scorul repede, în minutul 5, după o centrare de pe dreapta a lui Giuricici. Portarul Apostol a prins, dar a scăpat mingea, iar Plămadă a fost pe fază și a reluat în plasă. Alb-violeții au continuat să aibă ocazii bune. Vasile Nicolae a prins un șut peste bara transversală, iar portarul Apostol a intervenit la două șuturi, ale lui Plămadă și Ignea.

Motreanu a văzut cartonașul roșu

În minutul 33, Radu Motreanu a fost eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător la veteranul Romică David. Timișorenii au jucat cu un om în minus până la pauză, iar Deva a avut o ocazie la centrarea lui Kelemen, care a căzut pe bara trasversală.

În a doua jumătate a meciului, portarul Dascălu a reținut un șut al lui David, pentru ca, în minutul 57, Ignea să înscrie cu capul după o centrare a lui Sorescu. În minutul 70, Lusamba a înscris cu un șut de la marginea careului.

Bogdan Andone, mulțumit de cantonament

La final de cantonament și cu un singur amical rămas, Andone e încântat de echipă. „Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor. S-a văzut astăzi o stare de oboseală fizică și mentală acumulată în cele două săptămâni de pregătire. E foarte important că nu am avut jucători accidentați în această perioadă și mă bucur pentru băieți, au făcut un efort bun, au muncit bine și merită cele două zile de pauză pe care le vor avea, mâine și duminică. Din fericire, am avut parte de o vreme extraordinar de bună, astfel că am profitat de terenurile noastre de antrenament și de joc. A fost un stagiu foarte bun”, a declarat tehnicianul.

ASU Poli: Dur-Bozoancă – Motreanu, Scutaru, Mera, Ghinescu – A. Ignea, Coadă, Poparadu – Giuricici, I. Plămadă, V. Nicolae
Au mai intrat: Dascălu, Borbei – Bilia, Krausz, Taub, Lazea, Lusamba, C. Predescu, Sorescu, Gașpar, D. Radu, M. Jorza

Cetate Deva: Apostol – Kelemen, Șoit, Tătaru, Doboș – M. Boldea, Moț, Lupu, Voineag – R. Cristian, R. David
Au mai intrat: Huzum – Țerna, Bărculeț, M. Olariu, Fl. Olariu, Tornai, Cârlejan

Ultimul meci de verificare al Politehnicii va fi pe 17 februarie, de la ora 14:00, cu „U” Cluj.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Druckeria

Marius ANGHEL 09 Feb. 2018, 18:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă