Victorie de moral! Gloria Bistrița – Gaz Metan Mediaș 1-0

Marius ANGHEL 31 Aug. 2013, 17:20 Pregătiri, amicale
Victorie de moral!** Gloria Bistrița - Gaz Metan Mediaș 1-0

 Cu o săptămână înainte de începerea campionatului ligii a doua, Gloria a susținut astăzi de la ora 11,00 , pe terenul central din complexul Jean Pădureanu, un  joc de pregătire împotriva echipei de prima ligă Gaz Metan Mediaș. A fost ultimul test pe care bistrițenii l-au susținut în fața propriilor suporteri înaintea jocului de la Craiova, împotriva CS Universitatea Craiova, care se va disputa pe 7 septembrie și care va conta pentru prima etapă a ediției 2013-2014 a campionatului ligii a doua.

Jocul propriu zis a fost unul de mare luptă, un joc desfășurat în general între cele două careuri de 16 metri, cele două formații anihilându-se practic la 20 de metri de propria poartă, astfel că ocaziile clare de gol au cam lipsit.

Gloria a făcut un joc destul de bun, mai ales în repriza a doua, toți jucătorii folosiți de staf-ul tehnic au arătat că au o disponibilitate mare la efort, sunt agresivi, primii la minge, acoperind bine terenul pe ambele faze ale jocului. Dacă pe faza defensivă stăm bine, echipa are încă probleme pe faza ofensivă, staff-ul tehnic căutând încă soluții pentru cel de-al atacant, de asemenea se greșesc încă multe pase în preajma careului advers. Victoria bistrițenilor, una muncită și meritată, s-a conturat în minutul 62 când Budăcan a centrat pe lung de pe partea dreaptă și Curtuiuș a trimis cu capul în poarta ex-bistrițeanului Greab.

Gloria: Albuț, Țîrcă, Matei, Hlinca (Fizeșan 55), Polgar, Budăcan (Bucur 65), Mărginean (Părăvan 75), Feher (Stancu 55), Chițu (Roșu 60), Curtuiuș (Negruș 75), Brumă (Antonache 46)

Sandu Negrean, antrenor: „Dacă vom aborda toate jocurile în maniera în care am jucat astăzi nu vom avea probleme în realizarea obiectivului propus. Este o victorie de moral care vine după patru jocuri de pregătire fără victorie, victorie care ne dă speranțe pentru jocul de la Craiova din prima etapă de campionat”.

Alexandru Hatfaludi, președinte: „Sunt mulțumit și bucuros că băieții s-au mobilizat foarte bine pentru acest joc împotriva unei echipe de prima ligă. Am încheiat jocurile de pregătire cu o victorie și așteptăm încrezătorii startul campionatului”.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 31 Aug. 2013, 17:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă